امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 418715 |
تاریخ انتشار : 24 بهمن 1399 - 12:08 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا (سی‌دی‌سی) توصیه کرده است که پوشیدن یک ماسک پارچه ای علاوه بر یک ماسک جراحی به طور قابل توجهی حفاظت در برابر ذرات معلق عامل سرایت کرونا را افزایش می دهد. به گزارش صلح خبر، این مرکز نتیجه تحقیقات خود […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا (سی‌دی‌سی) توصیه کرده است که پوشیدن یک ماسک پارچه ای علاوه بر یک ماسک جراحی به طور قابل توجهی حفاظت در برابر ذرات معلق عامل سرایت کرونا را افزایش می دهد.

به گزارش صلح خبر، این مرکز نتیجه تحقیقات خود روی انواع ماسک ها در محیط آزمایشگاهی را منتشر کرد که نشان می دهد ترکیب دو ماسک پارچه ای و جراحی به طور چشمگیری خطر انتشار ویروس به دیگران یا قرار گرفتن در معرض ویروس را کم می کند.

براساس توصیه های تازه این مرکز از مردم خواسته می شود ماسکی را انتخاب کنند که سیم داشته باشد تا به درستی حالت بینی را به خود بگیرد و هوابندی شود. این سازمان توصیه می کند مردم کلیه منفذهای احتمالی اطراف ماسک را ببندند.

این سازمان همچنین توصیه می کند برای جلوگیری از عبور مستقیم (فیلتر نشده) هوا از لبه های ماسک، در صورت لزوم بندهای آن دور گوش گره زده شود و دو لبه کناری ماسک با دست صاف شود تا هوا از زیر آن رد نشود.

سی‌دی‌سی گفت در صورت استفاده از ماسک های حرفه ای “ان ۹۵” یا ماسک هایی با همین درجه حفاظت، دیگر نیازی به پوشیدن ماسک پارچه ای روی آن نیست.

کارشناسان می گویند پوشیدن ماسک پارچه ای روی ماسک جراحی باعث می شود منفذهای اطراف ماسک که درست روی صورت نمی نشیند خیلی بهتر بسته شود.

براساس مطالعه سی دی سی زمانی که در تست های آزمایشگاهی فقط از یک ماسک جراحی استفاده شد تنها ۴۲ درصد ذرات سرفه مسدود شد. اما افزودن یک ماسک پارچه ای روی آن ۹۲.۵ درصد ذرات پرت شده در اثر سرفه را مسدود کرد.

براساس این مطالعه ترکیب دو ماسک همچنین در مجموع قرار گرفتن در معرض ذراتی که از افرادی که ماسک نزده اند منتشر می شود را ۸۳ درصد کاهش داد. زمانی که هر دو منبع مورد آزمایش (در این مورد آدمک) دو ماسک داشتند میزان محافظت از این ذرات به ۹۶.۴ درصد رسید.

به گزارش بی بی سی، دکتر جان بروکس، محقق ارشد پزشکی و از نویسندگان مطالعه تازه نیز گفت: مطالعات انجام شده در خانه ها در پکن، سلمانی‌ها در میزوری و پروازها در گوام ثابت کرده که “زدن هر ماسکی بهتر از نزدن آن است.”

او گفت: پوشیدن ماسک میزان انتشار ویروس را کاهش می دهد و در جوامعی که ماسک زدن اجباری می شود، آمار ابتلا پایین می رود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید