نرگس معدنی پور در گفتوگو با صلح خبر، با اشاره به بازدید اخیرش از مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد بیان کرد: مجموعه عباس آباد از زمان احداث تاکنون مورد توجه خاص و ویژه شهروندان بوده است و همین موضوع باعث شده تا انتظارات از آن بالا باشد.
به گفته وی، شرکت نوسازی عباس آباد در گام نخست ابتدا با نگاهی فنی، عمرانی و سپس معماری کار خود را آغاز کرد؛ اما پس از تصویب اساسنامه آن در سال ۹۳ نگاه فرهنگی، گردشگری و اجتماعی در آن پررنگتر شد.
لزوم برنامهریزی برای جذب مخاطبان جدید برای عباسآباد
عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه برنامهریزی مناسب برای چنین فضاها و مجموعههایی نیازمند شناخت مأموریت ها، وظایف، قوانین و اسناد بالادستی است، گفت: شناخت از ظرفیتهای موجود مجموعه و استفاده بهینه از این ظرفیتها دارای اهمیت است؛ اما در کنار آن مخاطب شناسی و برنامهریزی برای جذب مخاطب دارای اولویت بوده و مجموعه اراضی عباس آباد دارای یکسری مخاطب خاص است که می بایست برای آنها برنامههایی در نظر گرفته شود. از سوی دیگر می بایست برنامههایی هم برای جذب مخاطبان جدید در دستور کار قرار گیرد.
معدنی پور ادامه داد: به این نکته باید توجه داشت که بیشتر مخاطبان مجموعه از مناطق شمالی شهر هستند و باید برای جذب مخاطب از دیگر نقاط شهری برنامه ریزی لازم در دستور کار قرار گیرد. مخاطب شناسی، برنامه ریزی بر اساس مأموریتها و ظرفیت های موجود، برنامه ریزی بر اساس ذائقه مخاطب از نیازهای این مجموعه است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اراضی عباس آباد تنها یک مجموعه فرهنگی و گردشگری نیست و یک مجموعه فرهنگی، هنری، اجتماعی، ورزشی و گردشگری است، گفت: میتوان در این مجموعه به موضوعاتی چون ورزش همگانی، امور هنری و امور اجتماعی هم توجه داشت و آنها را تقویت کرد.
تفریحات سالم یکی از نکات مغفول مانده در برنامههای فرهنگی و اجتماعی است
معدنی پور افزود: تفریحات سالم یکی از نکات مغفول مانده در برنامههای فرهنگی و اجتماعی است. باید توجه داشت که علاوه بر اینکه مجموعه عباس آباد یک مجموعه فرهنگی و گردشگری است؛ اما داشتن نگاه تخصصی به موضوعات هنری نیازی مهم در این بخش میباشد و شاید رویکرد مجموعه اراضی عباس آباد اجتماع محور باشد ولی کمتر به این موضوع در برنامه ها توجه شده، لذا به محض ورود به بعد فرهنگی و هنری باید بعد اجتماعی نیز در آنها به صورت ویژه دیده شود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران اذعان کرد: مجموعههایی مثل بوستان بهشت مادران که جزو اولین بوستانهای ما در حوزه بانوان بوده در زیر مجموعه اراضی عباس آباد قرار دارد که همین موضوع ویژگی و قابلیتهای بسیاری را برای این مجموعه به همراه دارد. نباید به این بوستان فقط به عنوان یک پاتوق بلکه باید آن را ظرفیتی برای رفع بسیاری از نیازهای بانوان که نمی شود در فضاهای عمومی آنها را پیگیری کرد، دانست.
ایجاد سازمان گردشگری در شهرداری تهران امری ضروری است
معدنی پور با بیان اینکه ایجاد سازمان گردشگری در برنامه سوم جزو تکالیف شهرداری بود که به انجام نرسید، گفت: ایجاد این سازمان در تکالیف برنامه چهارم نیز گنجانده شده است. شاید با ایجاد سازمان جدید در شهرداری موافق نباشیم و بر این نکته تأکید داشته باشیم که خیلی از سازمان ها و شرکت ها باید با یکدیگر ادغام شوند؛ اما ایجاد سازمان گردشگری در شهرداری تهران امری ضروری است.
ظرفیتهای بسیار زیاد گردشگری در شهر تهران داریم
عضو شورای شهر تهران تأکید کرد: ظرفیتهای بسیار زیاد گردشگری در شهر تهران داریم؛ اما متأسفانه به دلیل عدم وجود سیاست گذاری یکپارچه و مشخص نبودن متولی خاص در شهرداری در این حوزه با مشکل رو به رو هستیم.
وی با اشاره به اینکه خانه موزهها، موزهها و فضاهای گردشگری ایجاد شده ولی مغفول مانده اند، خاطرنشان کرد: لایحه سیاستگذاری و قیمت گذاری یکپارچه خانه موزهها و موزهها و فضاهای گردشگری را تصویب کردیم ولی آن هم باز کافی نبود و به نظر می رسید که حتما باید سازمان گردشگری داشته باشیم. هر چند که تشکیل دبیرخانه هلدینگ گردشگری و تفریحات شهر تهران قدمی موثر و مناسب است؛ اما آن را می توان گام اول در این حوزه دانست و شهرداری مکلف است لایحه آن را امسال به شورا ارائه دهد.
معدنی پور در پایان بر اجتماعی شدن برنامه ها، ثبت بوستان نوروز، توجه به اسناد بالادستی، توجه به صنایع خلاق، اقتصاد گردشگری، اقتصاد فرهنگ و هنر تأکید کرد و گفت: مجموعه اراضی عباس آباد نه فقط برای مناطق پیرامونی خود بلکه باید برای شهر تهران برنامه داشته باشد.
انتهای پیام