امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 340203 |
تاریخ انتشار : 17 بهمن 1398 - 9:58 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر لاکچری موس؛ دسر دو لایه شیک و مجلسی ماهنامه کیک و شیرینی: این موس خوشمزه از دو لایه شکلاتی و خامه‌ای تشکیل شده که هم بسیار خوشمزه و همه پسند است و هم ظاهر شیکی دارد که مناسب سرو کردن در میهمانی هاست. مواد لازم برای لایه سیاه: تخم […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

لاکچری موس؛ دسر دو لایه شیک و مجلسی

ماهنامه کیک و شیرینی: این موس خوشمزه از دو لایه شکلاتی و خامه‌ای تشکیل شده که هم بسیار خوشمزه و همه پسند است و هم ظاهر شیکی دارد که مناسب سرو کردن در میهمانی هاست.

مواد لازم برای لایه سیاه:

  • تخم مرغ (زرده): 3 عدد
    شکر: 100 گرم
    شکلات سیاه: 150 گرم
    ژلاتین: 3 قاشق چایخوری
    آب: یک چهارم پیمانه
    شیر: 250 میلی لیتر
    خامه قنادی: 150 گرم

مواد لازم برای لایه سفید:

  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
    شکر: 75 گرم
    شکلات سفید: 100 گرم
    ژلاتین: 2 قاشق چایخوری
    آب: 3 قاشق سوپخوری
    شیر: 150 میلی لیتر
    خامه قندی: 100 گرم

لاکچری موس

طرز تهیه:

  1. برای آماده سازی این دسر از قالب های مخصوص سیلیکونی استفاده می شود؛ قالب هایی که به صورت مت طرح دار و همراه با قالب اصلی عرضه می شود.
  2. ابتدا لایه سفید را به این ترتیب آماده کنید. زرده تخم مرغ، شکر و شیر را مخلوط کرده و روی بخار آب قرار دهید و مرتب هم بزنید تا زرده های تخم مرغ از خامی در آید.
  3. ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب و یا داخل مایکروویو قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
  4. سپس داخل مخلوط شیر و تخم مرغ بریزید.
  5. شکلات سفید را آب کرده داخل مواد ریخته.
  6. در نهایت با خامه قنادی که فرم داده اید مخلوط کنید.
  7. مخلوط آماده را داخل قالب ریخته و در فریزر حداقل به مدت سه ساعت قرار دهید.
  8. بعد از فرم گیری کامل این مواد، لایه سیاه را مانند لایه اول آماده کرده، مت طرح دار داخل مخزن آن قرار دهید.
  9. مایه سیاه رنگ آماده را روی آن بریزید به طوری که نیمی از حفره را پر کند.
  10. مواد مغزی یعنی لایه سفید رنگ آماده شده را از قالب جدا کرده و داخل قالب مواد سیاه رنگ قرار داده و با بقیه مواد روی آن را بپوشانید.
  11. قالب را به مدت یک شب در فریزر قرار داده و و روز بعد از فریزر خارج کنید و بلافاصله دسر را از قالب جدا کنید.
  12. در ظرف مناسب قرار دهید.
  13. این دسر را می توان بعد از جدا کردن از قالب داخل یخچال نگهداری نمود.
  14. در صورت تمایل می توانید با خامه شکلاتی و میوه تزئین نمایید.

نکته:

قالب این دسر را می توانید با نام Buche و یا کد 90×250Tur از لوازم قنادی های معتبر تهیه کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید