امروز: جمعه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 27 شوال 1446 | 2025-04-25
کد خبر: 335967 |
تاریخ انتشار : 27 دی 1398 - 14:22 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر وزیر خارجه روسیه تأکید کرد توافق تقریبا نهایی درباره سند پایانی نشست برلین درباره لیبی وجود دارد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه درباره اوضاع لیبی گفت: دلیل اصلی بحران لیبی سیاست ناتو بعد از رخدادهای ۲۰۱۱ است. طرف‌های لیبیایی […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

وزیر خارجه روسیه تأکید کرد توافق تقریبا نهایی درباره سند پایانی نشست برلین درباره لیبی وجود دارد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه درباره اوضاع لیبی گفت: دلیل اصلی بحران لیبی سیاست ناتو بعد از رخدادهای ۲۰۱۱ است. طرف‌های لیبیایی به آتش‌بس پایبند هستند و ما امیدواریم این آتش‌بس ادامه داشته باشد. ما در نشست برلین درباره لیبی شرکت خواهیم کرد.

وی گفت: ما آماده‌ایم و برای رسیدن به توافق مثبتی بین گروه‌های لیبیایی که مهم‌ترین آن توافق آتش‌بس است تلاش خواهیم کرد. مهم است که طرف‌های درگیر در لیبی اشتباهات را تکرار نکنند و شروط اضافی بعد از نشست برلین مطرح نکنند.

لاوروف درباره سوریه نیز گفت: برای فعال کردن روند سیاسی در سوریه از طریق مشارکت‌ در نشست‌های بین المللی درباره سوریه از جمله نشست آستانه برای رسیدن به صلح خبر فراگیر در سوریه و منطقه تلاش می‌کنیم.

وی گفت: بحران سوریه در مرحله خوبی از نظر حل و فصل سیاسی قرار دارد. کمیته قانون اساسی سوریه مهم است و امیدواریم به پایان مهمی در سوریه برسیم. نیروهای سوریه دموکراتیک”قسد” در سوریه تروریست‌ها را در مقابل رشوه آزاد می‌کنند.

لاوروف گفت: روسیه برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب تلاش خواهد کرد و شخص رئیس‌جمهور برای این هدف تلاش می‌کند.

وی درباره اوضاع لبنان گفت: مسکو از نزدیک با دقت مراقب اوضاع لبنان است و تحرکات و اعتراضات در این کشور توطئه نیست بلکه تحرکات مردمی است.

لاوروف تأکید کرد: آمریکا بود که از معاهده منع گسترش سلاح عقب‌نشینی کرد و بر کشورهای دیگر فشار آورد تا از آن خارج شوند.

لاوروف همچنین گفت که در سفر اخیرش به واشنگتن به آینده معاهده “استارت” بین روسیه و آمریکا پرداخته است.

وی گفت: آمریکایی‌ها جواب نهایی را درباره آینده این معاهده به ما ندادند اما به لزوم مشارکت چین در این معاهده اشاره کردند. ما به نظر چین در این باره احترام می‌گذاریم و منتظر جواب واشنگتن هستیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید