امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 430979 |
تاریخ انتشار : 27 فروردین 1400 - 1:14 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر استودیو شماره ۱۱ صلح خبر که در این سال ها برنامه های خاطره انگیز و پرحاشیه بسیاری را به خود دیده است، این روزها برای مناظره های انتخاباتی ۱۴۰۰ آماده می شود. به گزارش صلح خبر، استودیو شماره ۱۱ ساختمان تولید، لوکشین معروف و نوستالژیکی است که در عین […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

استودیو شماره ۱۱ صلح خبر که در این سال ها برنامه های خاطره انگیز و پرحاشیه بسیاری را به خود دیده است، این روزها برای مناظره های انتخاباتی ۱۴۰۰ آماده می شود.

به گزارش صلح خبر، استودیو شماره ۱۱ ساختمان تولید، لوکشین معروف و نوستالژیکی است که در عین حال از آن به عنوان «قوی ترین استودیوی ساختمان صلح خبر» یاد شده است. این استودیو، زمانی میزبان برنامه های ماندگاری چون «نود»، ویژه برنامه جام جهانی ۲۰۱۸، «زیر گنبد کبود» (آقای حکایتی) و بسیاری از تله تئاترهای ماندگار تلویزیون بوده است.

با این همه، این لوکیشن، هر چهار سال یک بار، با خانه تکانی و تغییر فضا، برای برگزاری مناظره های انتخاباتی ریاست جمهوری آماده می شود.

امسال هم با توجه به نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، این استودیو بار دیگر تجهیز می شود تا دکور مناظره های انتخاباتی در آن نصب و تعبیه شود.

استودیو ۱۱ از ماه ها قبل تخلیه و در حال آماده سازی برای نصب دکور است. تعویض و تغییر ساختارهای فرسوده فنی هم از جمله اقداماتی است که انجام شده است.

حمید خواجه نژاد ـ مدیر روابط عمومی معاونت سیما ـ با انتشار عکس هایی از وضعیت حال حاضر استودیو ۱۱، از تایید نهایی دکور مناظره خبر داده و اعلام کرده است که این طرح، از بین ۴۲ طرح دریافتی به تایید رسیده است.

این در حالی است که همانند دوره های گذشته، با نزدیک شدن به انتخابات گمانه زنی هایی مبنی بر احتمال پخش نشدن مناظره های تلویزیونی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به گوش می رسید؛ هرچند محمدحسین صوفی، دبیر شورای نظارت بر صداوسیما چند روز قبل، در گفت وگویی با صلح خبر این احتمال را منتفی دانسته و به جد اعلام کرده بود که «پخش مناظره‌های انتخاباتی از صداوسیما قطعی است.»

در پی این اعلام، معاون سیما هم با پرهیز از اعلام جزییات برنامه های انتخاباتی صداوسیما در بهار ۱۴۰۰، تاکید کرد که «تلویزیون برای انتخابات ۹۰۰ ساعت برنامه دارد.»

شاه آبادی همچنین در صحبتهایش بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تاثیرگذاری بیشتر بحث های انتخاباتی در تلویزیون تاکید کرده و در این زمینه از تلوبیون و پادکست نام برده بود.

ضمن اینکه علاوه بر استودیو ۱۱، همانند دوره های گذشته استودیوهای شماره ۱۲، ۱۳ و ۱۴ به همراه سالن همایش ها و استودیوی صلح خبر برای ایام تبلیغات نامزدهای انتخابات در نظر گرفته شده است. 

اما از دیگر چالش هایی که برنامه های انتخاباتی تلویزیون علاوه بر طراحی ساختار و محتوای مناسب و همچنین طراحی دکور و انتخاب مجری، با آن مواجه هستند، معضل کروناست که باید دید حضور جمع کثیری از نامزدهای انتخاباتی به همراه عوامل تولید در استودیوهای صلح خبر، در شرایطی که کشور همچنان به شدت با بحران کرونا دست و پنجه نرم می کند، چگونه شکل می گیرد و صداوسیما چگونه از عهده انجام صحیح این مهم برمی آید.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید