امروز: یکشنبه, ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / 21:52:13 | برابر با: الأحد 8 شوال 1446 | 2025-04-06
کد خبر: 352997 |
تاریخ انتشار : 26 فروردین 1399 - 3:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: پیگیری دستورات ستاد مقابله با کرونا و در خانه ماندن امری لازم و ملموس است اما از سوی دیگر باید بستر و الزامات در خانه ماندن نیز فراهم شود وگرنه با شعار سر دادن مشکلی حل نخواهد شد. اسدالله […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: پیگیری دستورات ستاد مقابله با کرونا و در خانه ماندن امری لازم و ملموس است اما از سوی دیگر باید بستر و الزامات در خانه ماندن نیز فراهم شود وگرنه با شعار سر دادن مشکلی حل نخواهد شد.

اسدالله قره‌خانی در گفت‌وگو با صلح خبر، با تاکید بر ضرورت پیگیری و اجرای صحیح دستورات ستاد مقابله با کرونا، گفت: کرونا امروز یک واقعیت جهانی است که همه کشورها با آن درگیر هستند. از سوی دیگر تاکنون نه درمان قطعی برای آن شناخته شده و نه واکسنی برای مقابله با آن تولید شده است. زنجیره ابتلا به این ویروس همچنان ادامه دارد و هنوز قطع نشده است.

وی در ادامه اظهار کرد: تنها راه حلی که اکنون وجود دارد همکاری مردم و در خانه ماندن است. هرچقدر کشورها قرنطینه را جدی تر گرفتند در مقابله این ویروس توانسته اند موفق تر عمل کنند.

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس تصریح کرد: پیگیری دستورات ستاد مقابله با کرونا و اعمال قرنطینه و در خانه ماندن امری لازم و ملموس است اما از سوی دیگر باید بستر و الزامات قرنطینه نیز فراهم شود. قطعا مردم این درک و معرفت را دارند که برای حفظ سلامتی خود و سایر شهروندان در خانه بمانند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: به عنوان مثال در برخی از مناطق که کشاورزی انجام می شود، از آنجا که دارای بازه زمانی خاصی است نمی توان کشاورزی را به تعویق انداخت فلذا دولت باید در فکر فراهم کردن تمهیدات لازم برای این قشر باشد.

وی در ادامه تاکید کرد: شاید واحدهای تولیدی بعدا بتوانند با سه شیفت کار کردن ضرر خود را جبران کنند اما واحدهای خدماتی اگر بازه زمانی را از دست دهند دیگر برایشان قابل جبران نیست و با ضرر سنگینی مواجه شده اند. دولت اعلام کرده که به حدود ۴ میلیون نفر یک میلیون وام با بهره چهار درصد می دهد اما بنظر می رسد که این بیشتر رفع تکلیف است.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه با تاکید بر اینکه اقشار آسیب پذیر جامعه به شدت تحت فشار هستند، گفت: مردم قطعا بین کار و سلامتی خود و دیگران، سلامتی را انتخاب می کنند اما واقعیت این است که کارگران روزمزد و بخش خدماتی آسیب جدی دیده است. امروز کارخانجات، واحدهای تولیدی و شرکت ها تعطیل شده اند فردی که باید ماهانه یک میلیارد حقوق دهد و از سوی دیگر بیمه و مالیات پرداخت کند باید از کجا بیاورد؟

قره خانی در پایان افزود: برای آنکه بخش اقتصادی کشور بیش از این ضربه نبیند و سرمایه کشور یعنی کارگران بیش از این از کرونا آسیب نبینند باید سازو کاری در نظر بگیریم که از آنان حمایت کند، وگرنه با حرف و شعار و مبالغ ناچیز مشکلی از مردم حل نخواهد شد. اگر این وضعیت به درستی مدیریت نشود بخش درمانی کشور نمی تواند پاسخگوی موج دوم شیوع این ویروس باشد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید