امروز: جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / 06:04:36 | برابر با: الجمعة 6 شوال 1446 | 2025-04-04
کد خبر: 260845 |
تاریخ انتشار : 09 اسفند 1397 - 18:30 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر عضو کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: قانون توزیع عادلانه آب مربوط به سال ۱۳۶۱ است و اکنون نیازمند اصلاح است. به گزارش خبرنگار صلح خبر، علی اکبری امروز (پنجشنبه) در دومین اجلاس ملی مدیریت و کارآفرینی کشور با رویکرد مدیریت جهادی در اصفهان اظهار […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: قانون توزیع عادلانه آب مربوط به سال ۱۳۶۱ است و اکنون نیازمند اصلاح است.

به گزارش خبرنگار صلح خبر، علی اکبری امروز (پنجشنبه) در دومین اجلاس ملی مدیریت و کارآفرینی کشور با رویکرد مدیریت جهادی در اصفهان اظهار کرد: در مبانی اسلامی ایرانی عبادت با خدمت به خلق یکسان در نظر گرفته شده است و اگر از خدمت تقدیر نشود، خدمتگذاری از بین می‌رود.

وی با بیان این‌که «اساس توسعه با عبور از بحران به دست می‌آید»، تصریح کرد: کارآفرینان و جوانان باید بدانند برای رسیدن به موفقیت باید بحران‌های پیش رو را در نظر داشته و آن‌ها را بپذیرند.

وی گفت: متاسفانه قبل و بعد از انقلاب خطاهایی در حکمرانی آب در بخش قانون‌گذاری، مصرف و توزیع آب صورت گرفته است. در ابتدای انقلاب اراضی بسیاری را واگذار و چاه‌های زیادی حفر کرده‌ایم که اکنون مشکل‌زا شده‌اند. متاسفانه نمی دانستیم که به جای توسعه در عرض باید راندمان کار را بالا ببریم.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع طبیعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آب در زندگی انسان همواره نقش تعیین کننده‌ای داشته است. روز گذشته در مجلس شورای اسلامی انتقال آب خزر به فلات مرکزی مطرح و با چالش‌هایی بساری مواجه شد که دقایقی مجلس را به تعطیلی کشاند.

وی با بیان این‌که «متاسفانه در فرآیند مدیریت دقت لازم را نداشته‌ایم»، اظهار کرد: در فراز بعدی سازمان آب منطقه‌ای که نگاه کلان و جامع داشتند، به سازمان‌های آب منطقه‌ای استانی تبدیل و به ارائه مجوزهای اضافه در این راستا اقدام کردند که مشکلات بسیاری ایجاد شد.  در دوره‌های بعدی حق نظاره‌ها برداشته شد و منافع بلند مدت همه به خطر افتاد.

وی تاکید کرد: باید بازنگری جدی صورت گیرد و نگاه به آب به عنوان ارزشمندترین کالای موجود برای بشر تغییر کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید