به گزارش صلح خبر، متن پیام محمدباقر قالیباف به مناسبت یکمین سالگرد درگذشت حسین شیخالاسلام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا»
در میان مومنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند و بعضی دیگر در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند”
در اولین سالگرد درگذشت مرحوم حسین شیخ الاسلام، یاد آن فقید سعید را گرامی میداریم و علو درجات معنوی او را از خداوند سبحان مسئلت می نماییم.
برادر عزیز حسین شیخ الاسلام به دلیل حضور مؤثر فکری و عملی و مسئولیتهای اجرایی مختلف در ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران، از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا پیوستن به جوار غفران و رحمت الهی، گنجینهای ارزشمند از حافظهی تاریخی دیپلماسی و مدیریت انقلابی در سالهای آغازین انقلاب اسلامی، دوران جنگ تحمیلی و نیز سالهای رشد و بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود.
او از آغازین روزهای مشارکت و فعالیت انقلابی خود در نهضت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، هیچگاه از سنگر مبارزهی مؤمنانه، متفکرانه و شجاعانه فاصله نگرفت و خارج نشد.
شیخالاسلام شناخت دقیق و عالمانهای از ماهیت نظام سلطه و غده سرطانی رژیم صهیونیستی داشت. مقابله با دشمنی آمریکا و صهیونیسم، علیه ملت ایران را، آرمان مقدس فکری و اعتقادی خود می دانست و در هر منصب و مقامی که بود در دفاع از انقلاب اسلامی و خدمت به آرمان های مقدس انقلاب و سربازی نظام و مقام عظمای ولایت ایستادگی کرد و کوتاهی نکرد و مناصب رسمی در تفکر ایمانی و آرمانی و نیز مشی سیاسی، اجتماعی و فردی او تأثیری نگذاشت.
او کسی بود که به اندیشههای مدیریتی، انقلابی، خط امامی و ولائی عمل می کرد و به سرزنش ملامتکنندگان وقعی نمی نهاد و همواره گوش و نگاهش به سمت رهبر معظم انقلاب اسلامی بعنوان ولی امر مسلمین بود.
در حوزه دیپلماسی، به حق میتوان او را یک الگو و از مؤثرترین معماران دیپلماسی انقلابی و جهادی، در عرصه دیپلماسی در تراز انقلاب اسلامی توصیف کرد گرچه تفکر جهادی و انقلابی و روحیه مقاومت، در شیخ الاسلام، جوهرهای اعتقادی داشت، اما چه بسا همکاری مستقیم وی به عنوان معاون سیاسی وزارت امورخارجه با شهید محمدعلی رجائی در دوران نخست وزیری او و همزمان سرپرستی وزارت امورخارجه، تفکر، سلوک و عمل انقلابی و جهادی را در او عمق و غنای بیشتری بخشیده بود.
دوران حضور او در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی بعنوان نماینده مردم شریف شهر تهران، الگوئی از نمایندگی متواضعانه و در عین حال مسئولانه، در خانه ملت را به نمایش گذاشت و در ادامه نیز تجربه گرانقدر سیاسی، دیپلماتیک، پارلمانی و بین المللی خود را مخلصانه در کسوت مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی، مدیرکل بینالملل و دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین به خدمت درآورد.
او حیات فکری و نقشآفرینی خود در سیاست خارجی منطقهای و بینالمللی را با حیات شجره طیبه مقاومت اسلامی گره زده و هیچگاه در دفاع از آرمان مقاومت و آزادی قدس شریف فاصله نگرفت.
تلاش متعهدانه و دلسوزانه شیخالاسلام برای پایداری و تقویت مقاومت اسلامی در لبنان، یکی از صفحات زرین خدمت او به جبهه مقاومت اسلامی است. آرمان فلسطین و مقابله با دشمن صهیونیستی در اندیشه سیاسی او جایگاهی ویژه، عمیق و خدشه ناپذیر داشت.
حمایت و تقویت مقاومت ضدصهیونیستی، شاخصه حرکت او در آوردگاه سیاست خارجی و روابط بین الملل بود. نقش برجسته او در فراکسیون بزرگ حامیان قدس و فلسطین در مجلس شورای اسلامی و هفت سال دبیرکلی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین، در زمره ی خدمات برجسته او به آرمان فلسطین و مقاومت به شمار می رود.
برادر شیخ الاسلام در زمان مسئولیت خود به عنوان معاون امور بینالملل مجمع تقریب مذاهب اسلامی نیز، ضمن تلاش معتقدانه و مخلصانه، در مسیر تقریب میان ابناء امت اسلامی، قدس را از شاخصههای مهم حرکت در مسیر تقریب و وحدت میان امت اسلامی قرار داد.
او علاوه بر مسئولیتهای رسمی خود، مشاوری مجرب و صاحب نظری دلسوز و پرتلاش در بسیاری از مراکز فکری و اندیشه ورزی کشور بود که همواره تحلیل ها و آراء برآمده از تجربه، علم و اعتقاد او در نشست ها، شاخص و اثرگذار بود.
شیخ الاسلام با شناخت درست از هدف و مقصد فعالیتهای سیاسی داخلی و خارجی خود، در هر منصبی به عنوان سربازی فداکار در خدمت نظام و انقلاب و ولایت و رهبری، ملتزم و وفادارانه عمل کرد و این مشی سربازی را تا واپسین روزهای حیات خود ترک نکرد. او زبانی گویا و صدایی رسا برای انقلاب اسلامی در هر اجتماع، نشست و تریبونی بود.
اکنون یکسال است که آقای حسین شیخ الاسلام، آن انسان نجیب، پاک طینت، خدوم، متواضع و مجاهد، از میان ما رفته است، اما تفکر مقاومت و جهادی را در بدنه دستگاه دیپلماسی و مراکز اندیشهورزی حوزه مقاومت کشور به یادگار گذاشت.
با رفتن او، نظام جمهوری اسلامی چهره ای خدوم و ارزشمند و کم نظیر از نسل کارگزاران اندیشه ورز انقلابی و جهادی را از دست داد، اما نام و یاد او به دلیل پاکی و نورانیت اندیشه و خدمات خالصانه اش، همچون صدقات جاریه، باقی خواهد ماند و او را در صحیفه مقدس نظام طیبه جمهوری اسلامی ماندگار خواهد کرد.
یادش گرامی و روح بلند او با ارواح طیبه شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی محشور باد.
در پایان مایلم یاد سایر همکاران خود در مجلس یازدهم از جمله مرحومه سرکار خانم دکتر فاطمه رهبر نماینده منتخب مردم تهران، مرحوم عیسی جعفری نماینده مردم بهار و کبودراهنگ و مرحوم محمدعلی رمضانی نماینده مردم آستانه اشرفیه را که به علت ابتلاء به بیماری کرونا و یا عوارض ناشی از جانبازی دوران دفاع مقدس در یکسال گذشته دار فانی را وداع گفتند، گرامی بداریم و برای روح بلندشان غفران، رحمت و آرامش ابدی از خداوند مسئلت نماییم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
انتهای پیام