امروز: جمعه, ۶ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 24 ربيع أول 1446 | 2024-09-27
کد خبر: 398066 |
تاریخ انتشار : 15 آبان 1399 - 11:47 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید به سازمان حفاظت محیط زیست کمک شود گفت که برای کمک به صندوق حفاظت از محیط زیست از اعتبارات ملی استفاده شود. جعفر قادری در گفت و گو با صلح خبر درباره علت موافقت کمیسیون برنامه […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید به سازمان حفاظت محیط زیست کمک شود گفت که برای کمک به صندوق حفاظت از محیط زیست از اعتبارات ملی استفاده شود.

جعفر قادری در گفت و گو با صلح خبر درباره علت موافقت کمیسیون برنامه و بودجه با کلیات طرح حذف بند ن تبصره ۶ قانون بودجه مبنی بر اختصاص ۳۵ درصد عوارض الایندگی به صندوق حفاظت از محیط زیست گفت: در بودجه امسال پیش بینی شده بود که ۳۵ درصد از درآمد آلایندگی سهم شهرها و روستاها به صندوق حفاظت از محیط زیست داده شود؛ بدان معنا که درصدی از درآمد رفع آلایندگی در هر منطقه برداشت شده و به صورت متمرکز در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست کشور و یا ادارات کل استان ها قرار بگیرد و به عنوان وام در اختیار واحدهای آلاینده سایر مناطق داده شده و یا صرف کارهای مطالعاتی برای کمک به واحدهای آلاینده سایر مناطق شود، اقدامی که دارای هیچ توجیهی نیست.

وی توضیح داد: عوارض آلایندگی یک نوع عوارض محلی است که باید برای رفع آلایندگی از هر محل و منطقه به کار گرفته شود نه اینکه در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست قرار گیرد تا در مناطق دیگری و برای واحدهای دیگری به کار گرفته شود. این روش جمع آوری منابع و توزیع آن بیش از آنکه یک اقدام دارای توجیه باشد یک کار سیاسی است و راه را برای سیاسی‌کاری باز می کند. اگر واقعا هدف سازمان حفاظت محیط زیست رفع آلایندگی است باید عوارض آلایندگی هر منطقه برای توسعه فضای سبز، گسترش حمل و نقل عمومی و تجهیز سازمان حفاظت محیط زیست در آن منطقه به ابزارهای پایش و دادن وام به همان واحدهای آلاینده که از آنها عوارض گرفته شده، اختصاص یابد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: اگر هدف رفع آلایندگی است چه فرقی می کند که منابع توسط شهرداری، دهیاری و یا سازمان حفاظت محیط زیست مصرف شود. مهم این است که سازمان حفاظت محیط زیست بر مصرف اعتبارات کنترل و نظارت داشته باشد و اطمینان پیدا کند که این عوارض در جهت کاهش آلایندگی به کار گرفته می شود.  باور بنده این است که  باید به سازمان حفاظت محیط زیست برای طرح‌های مطالعاتی و یا دادن وام به واحدهای آلاینده کمک شود. این اقدام وقتی دارای جهت گیری ملی است باید برای آن از منابع ملی استفاده شود نه اینکه از اعتبارات محلی برای اهداف ملی استفاده شده و سهم مناطق نادیده گرفته شود.

وی در پایان اظهار کرد: باید از اعتبارات ملی برای کمک به صندوق حفاظت از محیط زیست استفاده کرد. البته باید کنترل و مراقبت هم داشت تا این منابع در جای خودش هزینه شده و شائبه استفاده در مقاصد سیاسی بر آن مترتب نشود. باور ما بر این است که نباید عوارض آلایندگی شهرهای آلوده ای مثل عسلویه،  اراک و زرقان به جاهای دیگری اختصاص داده شود، بلکه این عوارض در همان شهرستانها و شهرستانهای همجوار صرف رفع آلایندگی شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید