امروز: پنجشنبه, ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 19 شوال 1446 | 2025-04-17
کد خبر: 118592 |
تاریخ انتشار : 06 آبان 1395 - 23:08 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ پهپادها در اندازه، عملکرد و دوام متفاوت بوده، اما نقطه مشترک همه این هواپیماهای بدون سرنشین باتری آنها است که عمر کوتاهی دارد. برخی پهپادهای نظامی و تحقیقاتی می‌توانند به اندازه پیمودن هزاران مایل در هوا باقی بمانند، اما آنها برای مقاصد تفریحی و تجاری بیش از […]

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

پهپادها در اندازه، عملکرد و دوام متفاوت بوده، اما نقطه مشترک همه این هواپیماهای بدون سرنشین باتری آنها است که عمر کوتاهی دارد.

برخی پهپادهای نظامی و تحقیقاتی می‌توانند به اندازه پیمودن هزاران مایل در هوا باقی بمانند، اما آنها برای مقاصد تفریحی و تجاری بیش از حد بزرگ، خشن و گران قیمت هستند.

برخی از بهترین و محبوب‌ترین کوادکوپترها نیز تنها می‌توانند در حدود 20 دقیقه پرواز کنند و پس از این مدت نیازمند شارژ مجدد هستند. اکنون دانشمندان در امپریال کالج لندن یک راه حل بالقوه را توسعه بخشیدند که به واسطه آن بتوان پهپادها را به صورت بی‌سیم و با پرواز بر فراز یک فرستنده شارژ کرد.

اگر چه این کار یک پیشرفت هیجان انگیز است که می‌تواند بسیاری از دردسرهای کنونی را از بین ببرد و امکانات مختلفی را برای هواپیماهای بدون سرنشین گسترش دهد، اما این فناوری پایه جدید نبوده و بیش از یک قرن قدمت دارد.

در این روش محققان از یک سیستم استفاده می‌کنند که شامل انتقال انرژی بین دو دستگاه از طریق یک میدان الکترومغناطیسی نامرئی است.

این روش شبیه همان روش‌هایی است که برای مسواک‌های الکترونیکی، شارژرهای بی‌سیم تلفن همراه و فناوری experimental roads استفاده شده و به صورت بی‌سیم وسایل نقلیه الکترونیکی را شارژ می‌کند.

این تیم در امپریال کالج لندن برای نشان دادن چگونگی شارژ القایی هوایی از کوادکوپرهای موجود استفاده کردند. آنها قسمتهای الکترونیکی پهپاد را هک کرده، باتری آن را حذف کردند و یک حلقه فویل مسی به عنوان یک آنتن به این هواپیمای بدون سرنشین متصل کردند.

نیمه دوم این سیستم شامل یک فرستنده ساخته شده از تخته مداری است که به قسمت‌های الکترونیکی این پهپاد متصل شده و منبع آن را نیرودهی می‌کند. در این فرآیند، فرکانس میدان مغناطیسی بخش‌های الکترونیکی این هواپیمای بدون سرنشین به فرکانس میدان مغناطیسی فرستنده تبدیل می‌شود.

زمانی که هواپیماهای بدون سرنشین در این محدوده پرواز می‌کنند، بخش‌های الکترونیک آنها ولتاژ جریان متناوب (AC) را به ولتاژ جریان مستقیمتبدیل کرده (DC) ، در نتیجه انرژی را از منبع برق به هواپیماهای بدون سرنشین انتقال می‌دهند.
این فناوری هنوز در مرحله آزمایشی اولیه قرار داشته و نیازمند انجام آزمایشات بیشتر است.

پهپادها در حال حاضر می توانند در ارتفاع 10 سانتی متری بالاتر از فرستنده پرواز کنند که این نمی‌تواند راه حلی عملی و مفید باشد. با این حال محققان این پژوهش اظهار می‌کنند که تا تجاری سازی این روش تنها یک سال فاصله دارند.

این روش جدید شارژ بسیار هیجان انگیز است چرا که می‌توان از آن به صورت معکوس نیز استفاده کرد. یعنی از پهپادها برای نیرودهی به دستگاه‌هایی که رسیدن به آن سخت و غیر ممکن بوده، مانند حسگرهایی که بر روی پل‌ها و برج‌ها قرار دارند و یا تجهیزات موجود در فضا استفاده کرد.

۵۴۵۴ 

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید