امروز: سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 23 ذو القعدة 1446 | 2025-05-20
کد خبر: 282187 |
تاریخ انتشار : 06 خرداد 1398 - 2:00 | ارسال توسط :
0
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر سفیر پیشین ایران در سوریه تاکید کرد: قوانین بین المللی در مورد مساله فلسطین ظالمانه‌تر است زیرا این قوانین را دولت‌ها می‌نویسند نه ملت‌ها. حسین شیخ الاسلام در گفت‌وگو با صلح خبر با تاکید براین‌که فلسطین سمبل مبارزات آزادی بخش است، گفت: همواره شاهد بودیم که اسرائیلی‌ها هر روز […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

سفیر پیشین ایران در سوریه تاکید کرد: قوانین بین المللی در مورد مساله فلسطین ظالمانه‌تر است زیرا این قوانین را دولت‌ها می‌نویسند نه ملت‌ها.

حسین شیخ الاسلام در گفت‌وگو با صلح خبر با تاکید براین‌که فلسطین سمبل مبارزات آزادی بخش است، گفت: همواره شاهد بودیم که اسرائیلی‌ها هر روز جنگی را به راه می‌انداختند، پیشروی می‌کردند و خاک فلسطینی ها، اعراب و مسلمانان را اشغال کرده و دوباره به کمک آمریکا و غرب این طرح‌های خود را به تاخیر می‌انداختند، این داستان از ابتدای تشکیل رژیم صهیونیستی وجود داشته که می‌جنگیدند،‌ ترور می‌کردند، وحشت ایجاد می‌کردند و مدتی اقدامات خود را به تاخیر انداخته و مجددا از سر می‌گرفتند.

وی یادآور شد: صهیونیست‌ها سه سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پیشروی کرده و تا جنوب لبنان آمدند، آمریکایی ها، فرانسوی‌ها و ایتالیایی‌ها نیرو ملحق کردند این مساله نشان می دهد نه فقط نظامی بلکه از نظر سیاسی هم پشتیبانی از آن‌ها به حدی قوی بود که وارد بیروت شده و آن را گرفتند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه همچنین اعلام نمود: بعد از این اتفاقات بود که مقاومت تشکیل شده و شروع به جنگیدن کرد و ما شاهد هستیم که بعد از مدت طولانی توانستند بدون واگذاری کوچک‌ترین امتیازی،‌ خاک لبنان را آزاد کنند.

سفیر پیشین ایران در سوریه افزود: انقلاب اسلامی ایران و همچنین مردم ایران به دلیل ظلمی  که صورت گرفته بود به ویژه ظلم به فلسطینی‌ها، مساله فلسطین برای آن‌ها سمبل مبارزات آزادی‌بخش بود و از آن‌ها بسیار یاد گرفتند.

شیخ الاسلام اظهار کرد: شاهد هستیم مردم به صورت خودکار در 22 بهمن فریاد می‌زدند؛‌ امروز ایران، فردا فلسطین. امام (ره) نیز در اولین ماه رمضان بعد از انقلاب اسلامی آخرین جمعه آن را روز جهانی قدس اعلام کرد تا با توجه به معنویتی که در این ایام وجود دارد مردم با انگیزه الهی به صحنه بیایند.

وی با اشاره به پیام امام (ره) در سال 67 گفت: این فرهنگ “بیا در خیابان حتی با دست خالی و انگیزه الهی” ادامه دارد، در واقع اگر چه دست خالی سنگ زدند،‌ اگر چه سنگ‌ها تبدیل به موشک شد اما شرایط در این سه جنگ اخیری که اسرائیل ایجاد کرد نشان داد که اسرائیل در خواست آتش بس داد اما شرایط آتش بس را فلسطینی‌ها تعیین کردند.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: بعد از سال 2014 تا به امروز جنگ‌ها بیش از 48 ساعت طول نمی‌کشد و این مساله نشان می‌دهد فلسطینی‌ها قوی تر هستند. البته این راهپیمایی‌های بازگشت یک شعار خیلی معقول، متین، مسالمت‌جویانه دارد که می‌خواهند به خانه‌هایشان باز گردند، اما اسرائیلی‌ها وحشت زده هستند برای این‌که اگر این شعار معقول همه گیر شود، آن وقت دیگر اسرائیلی نخواهد بود.

شیخ الاسلام خاطرنشان کرد:‌ البته که معتقدم قوانین بین‌المللی ظالمانه است، این قوانین را دولت‌ها می‌نویسند نه ملت‌ها. بنابراین به ناحق است و این قوانین در رابطه با قضیه فلسطین ظالمانه‌تر هم است.

وی اظهار کرد: اهمیت روز قدس همین است که آن‌ها تلاش دارند معامله قرن را انجام دهند اما خاک، مرز، قدس و بازگشت آوارگان را نادیده می گیرند، می خواهند بر مسائل اقتصادی و اجتماعی تاثیر بگذارند نمونه‌اش برگزاری کنفرانس اقتصادی بحرین است که پول آن را هم  عرب‌ها می‌دهند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید