امروز: سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 9 ذو القعدة 1446 | 2025-05-06
کد خبر: 261025 |
تاریخ انتشار : 10 اسفند 1397 - 13:26 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر یک هنرور نقاش از منظر خود توضیحاتی را درباره دلیل حضور نشدن اغلب هنروران بنام در جشنواره تجسمی فجر ارائه داد. بیش از ۱۰ سال از برگزاری جشنواره تجسمی فجر می‌گذرد ولی با این حال عده‌ای معتقدند که این جشنواره در این سال‌ها با وجود تلاش‌های مسئولین برگزار کننده‌اش، […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

یک هنرور نقاش از منظر خود توضیحاتی را درباره دلیل حضور نشدن اغلب هنروران بنام در جشنواره تجسمی فجر ارائه داد.

بیش از ۱۰ سال از برگزاری جشنواره تجسمی فجر می‌گذرد ولی با این حال عده‌ای معتقدند که این جشنواره در این سال‌ها با وجود تلاش‌های مسئولین برگزار کننده‌اش، دستاورد چندانی نداشته و بیشتر شکل و حال یک جشنواره فرمایشی و رویداد کارمندی را دارد. با این حال به نظر می‌رسد امسال با حضور گالری‌ها فضای بهتری برای جشنواره رقم بخورد. در همین راستا سلسله گفت‌وگوهایی با برخی از هنروران تجسمی داشتیم تا نظر آنها را درباره علت این امر و راهکار پیشنهادیشان برای بهبود این مشکلات بدانیم.

لیلا ویسمه نقاش در گفت و گو با صلح خبر درباره بحث آسیب شناسی جشنواره تجسمی فجر گفت: خود من هیچ‌گاه در جشنواره تجسمی فجر شرکت نکرده‌ام چراکه جزو اهداف و در مسیر کاری من نبوده است. البته دلیل اینکه چرا هنروران مطرح و دارای جایگاه، خیلی کم از جشنواره تجسمی فجر استقبال کرده‌اند این بوده که ما همیشه در جشنواره‌ها با فیلترها و محدودیت‌های مختلف روبرو بوده‌ایم و این امر در نهایت منجر به حذف اغلب هنروران و اتفاقات خوب شده است.

او ادامه داد: در این سال‌ها بعضی از هنروران چه در فضای تجسمی و چه در فضای سینمایی یا موسیقی به نشانه اعتراض در جشنواره‌هایی مانند فجر شرکت نکرده‌اند. البته الآن به نظر می‌رسد که فضای جشنواره تجسمی فجر تا حدودی بهبود یافته چراکه گالری‌ها به همراه هنرمندانشان در جشنواره شرکت داشته‌اند و یک کار گروهی را به مناسبت فجر انجام داده‌اند.

ویسمه اعلام نمود که کمتر پیش می‌آید هنروران در عرصه تجسمی کنار هم جمع شوند و به صورت گروهی کارهایشان را ارائه دهند.

او اضافه کرد: ما در عرصه تجسمی نمایشگاه‌های بزرگ بین‌المللی و فضای آزاد نداریم. به نظر من دلیل اینکه امسال از جشنواره تجسمی فجر استقبال شد این بود که هنروران فضا را باز دیدند و آن را به عنوان یک موقعیت تلقی کردند تا بتوانند کارهایشان را در کنار یکدیگر به نمایش بگذارند و یک اتفاق فرهنگی و هنری را به وجود بیاورند.

این هنرور معتقد است که برگزیدگان جشنواره تجسمی فجر به دلیل اعتبار لازم نداشتن جشنواره، نتوانسته‌اند با استفاده از عنوان منتخب شدنشان در این رویداد برای پیشرفت خود استفاده کنند.

او ادامه داد: اغلب فعالیت‌های فرهنگی و هنری دولتی فرمایشی بوده‌اند و یا اینکه با دلایل شخصی برگزار شده‌اند، به همین دلیل اعتبار لازم را نداشتند. همچنین هیچ گاه در این جشنواره‌ها اجازه داده نشد که کاملاً حق به حق‌دار برسد.

البته ویسمه در ادامه با تأکید بر اینکه تا به حال در جشنواره تجسمی فجر شرکت نکرده، گفت که کلیه صحبت‌هایش بر اساس اطلاعات پیشین و نظرات شخصی اوست.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید