امروز: چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 17 ذو القعدة 1446 | 2025-05-14
کد خبر: 398610 |
تاریخ انتشار : 18 آبان 1399 - 1:02 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان با اشاره به کاهش فروش محصولات صنایع‌دستی این استان در روزهای کرونایی، بهره‌گیری از فضای مجازی برای فروش محصولات صنعتگران و هنرمندان را یکی از راهکارهای اصلی برای کمک به هنرمندان عنوان کرد. محمد بهروز عیسی‌زهی در گفت‌وگو با صلح خبر درباره وضعیت هنرمندان […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان با اشاره به کاهش فروش محصولات صنایع‌دستی این استان در روزهای کرونایی، بهره‌گیری از فضای مجازی برای فروش محصولات صنعتگران و هنرمندان را یکی از راهکارهای اصلی برای کمک به هنرمندان عنوان کرد.

محمد بهروز عیسی‌زهی در گفت‌وگو با صلح خبر درباره وضعیت هنرمندان صنایع‌دستی استان سیستان و بلوچستان در ایام کرونا و در پاسخ به این پرسش که چه اقداماتی از سوی این معاونت برای بهبود وضعیت فروش محصولات هنرمندان صورت گرفته است؟ اظهار کرد: وضعیت استان سیستان و بلوچستان نیز در روزهای کرونایی همانند سایر استان‌ها و حتی می‌توان گفت همانند دیگر نقاط دنیا، دچار مشکل شده است؛ اما خوشبختانه تاکنون کارگاهی نداشتیم که به طور کلی از کار افتاده باشد. 

او با بیان اینکه «تولید صنایع‌دستی در این مدت کاهش یافته است»، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم تا اندازه‌ای که مقدور است به هنرمندان استان کمک شود و تسهیلاتی در اختیارشان قرار بگیرد. به عنوان مثال عده‌ای از هنرمندان که متقاضی دریافت وام بودند در سامانه کارا ثبت نام کرده‌اند و وام‌هایی به آنها تعلق می‌گیرد.

معاون صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان همچنین حضور در فضای مجازی را از دیگر راهکارهای کمک به هنرمندان این عرصه عنوان و اظهار کرد: یکی دیگر از اقدامات صورت‌گرفته این بود که صنعتگران را به سمت فضای مجازی سوق دهیم و هم اکنون تعدادی از آنها در حال استفاده از این فضا برای فروش محصولاتشان هستند. در همین راستا با پارک علم و فناوری نیز تفاهم‌نامه‌ای امضا کرده‌ایم و با تأسیس خانه خلاق، وضعیت فروش آنلاین محصولات هنرمندان استان در شرایط بهتری قرار گرفته است. خانه خلاق سه ماه پیش با همکاری پارک علم و فناوری راه‌اندازی شد تا از طریق بهره‌گیری از ظرفیت حمایت از استارتاپ‌ها بتوانیم شرایط فروش را برای صنعت‌گرانی که متقاضی فعالیت در فضای مجازی بودند، تسهیل کنیم.

او یادآور شد: با توجه به اینکه فروش محصولات صنایع‌دستی استان سیستان و بلوچستان به طور کلی وابسته به گردشگری نیست و بیشتر محصولات این استان همانند سوزن دوزی و حصیر به خود مردم استان فروخته می‌شود، از این نظر با مشکل چندانی مواجه نشده‌ایم. البته قطعا در روستاها هنرمندانی که در این حوزه فعال بودند دچار مشکل شده‌اند و ما تلاش کرده‌ایم که تا آنجایی که می‌توانیم شرایط را تسهیل کنیم. 

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید