به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، دکتر محمدپور افزود: چندین سال است بخشی از تالابها و آبگیرها در استان گیلان با سنبل آبی به عنوان یک گونه مهاجم درگیر است . این گونه گیاه مهاجم باعث خشک شدن تالاب ، تهدید زیستگاه پرندگان و مهاجرت افرادی میشود که در نزدیکی تالاب زندگی می کنند.وی […]
به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، دکتر محمدپور افزود: چندین سال است بخشی از تالابها و آبگیرها در استان گیلان با سنبل آبی به عنوان یک گونه مهاجم درگیر است . این گونه گیاه مهاجم باعث خشک شدن تالاب ، تهدید زیستگاه پرندگان و مهاجرت افرادی میشود که در نزدیکی تالاب زندگی می کنند.
وی که در یک برنامه رادیویی صحبت میکرد،گفت: طی ۱۵ ماه گذشته ۳۲۰هکتار از تالاب انزلی ، ۱۳ هکتار از تالاب عینک ، ۷ هکتار از تالاب شهرستان شفت و ۱۳ هکتار از تالابی در شهرستان فومن توسط سازمانهای مردم نهاد و علاقهمندان به طبیعت پاکسازی شده است.
گفتنی است سنبل آبی یک گیاه غیربومی است که از کشورهای آفریقایی وارد کشور شده و جزو ۱۰ گونه گیاه خطرناک دنیا شناخته شده است. رشد مخرب سنبل آبی باعث بحران زیست محیطی در تالابهای شمال کشور شده است. سنبل آبی بر خلاف دیگر گیاهان آبی به دلیل دارا بودن ریشههای آبزی و شناور، محدود به آبهای کم عمق نیست. تکثیر وحرکت آزادانه آن امکان تسخیر کامل یک زیستگاه را امکان پذیر میکند.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.