امروز: جمعه, ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 20 شوال 1446 | 2025-04-18
کد خبر: 432205 |
تاریخ انتشار : 02 اردیبهشت 1400 - 9:18 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر یک مقام آمریکایی گفت: فرماندهان ارشد نظامی آمریکا برای اعزام یک ناو هواپیمابر در نزدیکی افغانستان محصور در خشکی، به دنبال تأیید پنتاگون هستند تا بتوانند به حفاظت از نیروها حین خروج آن‌ها از کشور طی ماه‌های آینده کمک کنند. به گزارش صلح خبر به نقل از رویترز، […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

یک مقام آمریکایی گفت: فرماندهان ارشد نظامی آمریکا برای اعزام یک ناو هواپیمابر در نزدیکی افغانستان محصور در خشکی، به دنبال تأیید پنتاگون هستند تا بتوانند به حفاظت از نیروها حین خروج آن‌ها از کشور طی ماه‌های آینده کمک کنند.

به گزارش صلح خبر به نقل از رویترز، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته اعلام کرد که آمریکا ۲ هزار و ۵۰۰ سرباز باقی‌مانده خود را تا موعد ۱۱ سپتامبر، بیستمین سالگرد حملات القاعده که طولانی‌ترین جنگ آمریکا را کلید زد، از افغانستان خارج می‌کند.

استفاده از ناو هواپیمابر یا سایر کشتی‌های جنگی به منظور حفاظت از سربازان حین مأموریت‌های حساس مثل عقب‌نشینی نیروها، برای ارتش آمریکا معمول است. ناو هواپیمابر “دوایت دی. آیزن‌هاور” در حال حاضر در خاورمیانه است.

آمریکا سال گذشته هنگام عقب‌نشینی از کشور سومالی، یک ناو هواپیمابر را به نزدیکی ساحل این کشور اعزام کرد.

مقام آمریکایی که در جایگاه ناشناس صحبت می‌کرد، گفت “لوید آستین”، وزیر دفاع آمریکا هنوز این درخواست را تأیید نکرده، اما انتظار می‌رود در روزهای آتی تصمیم‌گیری کند.

فرماندهی مرکزی آمریکا از اظهارنظر خودداری کرد.

ژنرال”کنت مک‌کنزی”، رئیس فرماندهی مرکزی آمریکا اوایل این هفته به قانون‌گذاران گفته بود ارتش از نیروها حین عقب‌نشینی، حفاظت می‌کند.

پنتاگون گفته است تعداد سربازان در افغانستان می‌تواند موقتاً و در راستای کمک به عقب‌نشینی، افزایش یابد که این نیز امری معمول برای ارتش است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید