امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 49242 |
تاریخ انتشار : 14 بهمن 1394 - 14:26 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > پزشکی – فردا ۴ فوریه روز جهانی سرطان است. به گزارش ایرنا،انجمن جهانی سرطان به مناسبت این روز کمپینی را با عنوان «دستان سخنگو» با هدف حمایت از بیماران سرطانی و اقدامات لازم مبارزه با این بیماری راه اندازی کرده است. ۱۵ بهمن ماه هر سال در تقویم سلامت، روز جهانی سرطان نام گذاری شده […]

دانش > پزشکی – فردا ۴ فوریه روز جهانی سرطان است. به گزارش ایرنا،انجمن جهانی سرطان به مناسبت این روز کمپینی را با عنوان «دستان سخنگو» با هدف حمایت از بیماران سرطانی و اقدامات لازم مبارزه با این بیماری راه اندازی کرده است.

۱۵ بهمن ماه هر سال در تقویم سلامت، روز جهانی سرطان نام گذاری شده است و از همین رو انجمن جهانی سرطان و سازمان جهانی بهداشت همه ساله در این روز برنامه ها و شعارهایی برای مبارزه با سرطان در نظر می گیرند که شعار «ما می توانیم. من می توانم» (We can- I can) از سوی این انجمن و سازمان برای سال های 2016 تا 2018 انتخاب شده است. هدف از انتخاب این شعار، مشارکت فردی و گروهی در امر مبارزه با سرطان بوده است.
انجمن جهانی سرطان از تمام حامیان مبارزه با این بیماری خواسته است که شعاری با استفاده از هشتگ «ما می توانیم. من می توانم»

WecanIcan# را روی کف دست خود بنویسند، از آن عکس بگیرند و در شبکه های مجازی منتشر کنند تا این انجمن بعد از جمع آوری تصاویر، آنها را روی «دیوار حمایت» در سایت www.world cancerday.org به نمایش بگذارد. هدف از این کمپین، حمایت از بیماران سرطانی و پشتیبانی از تمام اقداماتی است که با ابتلا به سرطان مبارزه می کنند.

هر سال در این روز با تمرکز بر شعاری ویژه تلاش می شود با برگزاری سمینارها و اجرای برنامه های مختلف آموزشی در سرتاسر دنیا به جنبه های مختلف این بیماری پرداخته شود و سطح آگاهی های عمومی مردم در مورد این بیماری افزایش یابد.
‘ما می توانیم – من می توانم’ مشخص می کند که همه ما به عنوان یک جمع و یا به صورت فردی چه اقدماتی می توانیم برای کاهش بار سرطان انجام دهیم. این شعار در واقع بیانگر نیاز به یک برنامه جامع کنترل سرطان به منظور بهبود پیشگیری از سرطان و مراقبت به ویژه در کشورهای کم درآمد و یا با درآمد متوسط است.
نتیجه مطالعات متعدد نشان می دهد که پیشگیری از بروز سرطان به کاهش چشمگیر هزینه های سرسام آور درمان سرطان در سرانه بهداشتی – درمانی کشورهای توسعه یافته منجر می شود که این صرفه جویی را می توان در جهت افزایش تخت های بیمارستانی و ساخت مراکز درمانی با استانداردهای روز دنیا هزینه و یا به نوعی سرمایه گذاری مجدد کرد.

۵۴۵۴

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید