به گزارش مجله آشپزی صلح خبر غذاهایی که فقط با تن ماهی میچسبه! صلح خبر: بعضیها هر کاری میکنند ذائقه شان با ماهی هماهنگ نمیشود که نمیشود. برای همین اصولا غذاهای با ماهی را میبوسند میگذارند کنار. به این افراد پیشنهاد میکنیم برای یک بار هم که شده تن ماهی را در یکی از بیست […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
غذاهایی که فقط با تن ماهی میچسبه!
صلح خبر: بعضیها هر کاری میکنند ذائقه شان با ماهی هماهنگ نمیشود که نمیشود. برای همین اصولا غذاهای با ماهی را میبوسند میگذارند کنار. به این افراد پیشنهاد میکنیم برای یک بار هم که شده تن ماهی را در یکی از بیست غذای پیشنهادی ما امتحان کنید. مطمئن باشید پشیمان که نمیشوید هیچ، شاید به طعم ماهی هم علاقمند شدید. طعم این غذاها و پیش غذاها با تن ماهی بی نظیر است.
۱. خوراک تن ماهی با سیب زمینی
مواد لازم
- یک قوطی تن ماهی
- یک عدد پیاز
- سه عدد سیب زمینی
- نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و زعفران
- دو قاشق رب گوجه فرنگی
- سه قاشق غذاخوری نخودفرنگی
طرز تهیه
- یک قوطی تن ماهی را با چنگال خرد کرده و آن را در ماهیتابه بریزید تا گرم شود.
- یک عدد پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده، کمی تفت دهید و بگذارید کمی سرخ شود.
- نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و زعفران به اندازه دلخواه را اضافه کرده، مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
- در این میان سه عدد سیب زمینی خردشده را در ظرف دیگری سرخ کنید.
- ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب حل کرده و به تن ماهی اضافه کنید، سپس ۳قاشق غذاخوری نخودفرنگی به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا آب آن کشیده شود.
- حال اجاق را خاموش کرده و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید.
- در صورت دلخواه میتوانید از گوجه خردشده هم استفاده کنید.
۲. خوراک تن ماهی با بادام زمینی
مواد لازم
- یک بسته بادام زمینی کوچک نمکی
- نصف فنجان ریحان خرد شده
- یک قوطی کنسرو تن ماهی
- روغن زیتون
طرز تهیه
- یک بسته بادام زمینی کوچک نمکی را خردکنید.
- نصف فنجان ریحان خرد شده را به آن اضافه کنید و با یک قوطی کنسرو تن ماهی در روغن زیتون مخلوط کنید یا اگر تن ماهی ساده دارید، روغن تن را خالی کنید و به جایش کمی روغن زیتون بریزید.
- حالا مخلوط را داخل تابهای ریخته، آن را تفت دهید.
- خوراک را با مقداری ریحان تازه تزیین کنید.
- بعد از پنج دقیقه غذای شما آماده سرو است.
۳. خوراک تن با جعفری و لیمو
مواد لازم
- نصف فنجان جعفری
- نصف فنجان خیارشور
- دو قاشق غذاخوری سس فرانسوی
- یک قوطی کنسرو تن ماهی
- دو عدد لیمو ترش
- نمک و فلفل
طرز تهیه
- برای درست کردن این خوراک نصف فنجان جعفری خرد شده را با نصف فنجان خیارشور خرد شده مخلوط کنید.
- این مخلوط را به همراه دو قاشق غذاخوری سس فرانسوی به یک قوطی کنسرو تن ماهی با فلفل قرمز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- آب دو عدد لیمو ترش را به مخلوط اضافه کنید و مواد مخلوط شده را با نان باگت سرو کنید.
۴. سالاد تن ماهی با کلم سفید
مواد لازم
- یک قوطی تن ماهی
- نصف پیمانه ذرت
- یک عدد سیب زمینی
- چهارعدد خیارشور
- یک قاشق غذاخوری شوید تازه
- یک عدد هویج
- دو لیوان کلم سفید
- نصف لیوان فلفل دلمه رنگی
- سه قاشق غذاخوری سس مایونز
- یک چهارم لیوان آب لیموی تازه
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
- یک قوطی تن ماهی را با نصف پیمانه ذرت پخته شده، یک عدد سیب زمینی پخته، سرد شده و مربعی خرد شده، چهارعدد خیارشور خرد شده، یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده، یک عدد هویج رنده شده، دو لیوان کلم سفید خرد شده و نصف لیوان فلفل دلمه رنگی خرد شده مخلوط کنید.
- سپس سه قاشق غذاخوری سس مایونز و یک چهارم لیوان آب لیموی تازه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده، مخلوط کنید و به مدت حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد.
۵. ساندویچ تن یونانی
مواد لازم
- یک پیاز قرمز کوچک
- نصف فنجان زیتون سیاه
- یک قوطی کنسرو تن
- یک و نیم قاشق غذاخوری سس مایونز
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
- یک پیاز قرمز کوچک را به صورت مکعبهای ریز خرد کنید.
- نصف فنجان زیتون سیاه بدون هسته را هم خرد کنید و با یک قوطی کنسرو تن قاطی کنید.
- حالا به یک و نیم قاشق غذاخوری سس مایونز و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نیاز دارید.
- موادتان را خوب با هم مخلوط کنید.
- این خوراک را باید سرد و به صورت ساندویچ سرو کنید.
۶. سالاد تن، نعنا و فلفل رنگی
مواد لازم
- یک چهارم فنجان نعنای خرد شده
- یک فنجان فلفل دلمهای قرمز و زرد خرد شده
- یک قوطی کنسرو تن ماهی
طرز تهیه
- یک چهارم فنجان نعنای خرد شده و یک فنجان فلفل دلمهای قرمز و زرد خرد شده را با یک قوطی کنسرو تن ماهی مخلوط کنید.
- از روغن تن به جای سس استفاده کنید.
- این خوراک را هم میتوانید به صورت داغ با پاستا قاطی کنید و هم به عنوان ساندویچ سرد میل کنید.
۷. سالاد تن ماهی با سبزیجات
مواد لازم
- یک عدد کنسرو تن ماهی
- سه عدد ساقه نازک کرفس
- نصف یک عدد فلفل دلمهای قرمز
- یک عدد پیاز
- ۲۰۰ گرم خیارشور
- یک قاشق غذاخوری شوید
- دو عدد تخممرغ پخته
- دو قاشق سوپخوری سس مایونز
- نمک، فلفل و آب لیمو
طرز تهیه
- یک عدد کنسرو تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
- ۳ عدد ساقه نازک کرفس، نصف یک عدد فلفل دلمهای قرمز، یک عدد پیاز و ۲۰۰ گرم خیارشور را به صورت نگینی خرد کرده، تن ماهی را هم با چنگال خرد کنید.
- کرفس، یک قاشق غذاخوری شوید، فلفل دلمهای، پیاز، خیارشور، تن ماهی و دو عدد تخممرغ پخته و خرد شده را با هم مخلوط کنید.
- ۲ قاشق سوپخوری سس مایونز، نمک، فلفل و آب لیمو را به مخلوط سبزیجات و تن ماهی اضافه کنید و در یخچال بگذارید.
- این سالاد هر چه بیشتر بماند، خوشمزهتر میشود.
۸. تارت تن ماهی
مواد لازم
یک پیمانه آرد
۵۰گرم کره
یک عدد زرده تخممرغ
یک قوطی تن ماهی
مقداری حبوبات خام و خشک
سه قاشق سوپخوری فلفل دلمهای
چهار قاشق سوپخوری ذرت شیرین پخته
طرز تهیه
- یک پیمانه آرد را الک کنید و با ۵۰گرم کره مخلوط کنید.
- باید با نوک انگشتتان ورز دهید تا کره به خورد آرد برود.
- بعد یک عدد زرده تخممرغ را اضافه کنید.
- آب را تا جایی به مواد اضافه کنید که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد؛ حدود یک تا دو قاشق سوپخوری.
- خمیر را داخل نایلون قرار داده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
- بعد از این مدت، خمیر را با وردنه باز کنید و داخل قالبهای تارت چرب شده پهن کنید؛ به طوری که لبههای قالبها به یک اندازه پوشانده شود.
- با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید و مقداری حبوبات خام و خشک هم روی آن بریزید و در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت هفت دقیقه قرار دهید.
- بعد از این مدت از فر در آورده و کاغذ روغنی و حبوبات را خارج کرده و دوباره هفت دقیقه در فر بگذارید.
- خمیر پخته را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس از قالبها در بیاورید.
- یک قوطی تن ماهی را در صافی بریزید تا روغن اضافیاش خارج شود.
- بعد با سه قاشق سوپخوری فلفل دلمهای و چهار قاشق سوپخوری ذرت شیرین پخته مخلوط کنید و در هر تارت کمی از آن را بریزید و دوباره در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.
نکته: این میزان مواد برای شش عدد قالب تارت میباشد. در صورت تمایل میتوان روی مواد پنیر پیتزای رندهشده ریخت و بعد در فر قرار داد تا پنیرها طلایی شوند.
۹. اسپاگتی با تن ماهی
مواد لازم
- یک عدد پیازکوچک
- کمی روغن زیتون
- ۴۰۰ گرم تن ماهی
- نیم کیلو پوره گوجه فرنگی
- یک قاشق رب گوجه
- ۳۰۰ گرم اسپاگتی
طرز تهیه
- ابتدا یک عدد پیازکوچک رنده شده را با کمی روغن زیتون تفت دهید، سپس ۴۰۰ گرم تن ماهی را به آن اضافه کنید.
- بعد نیم کیلو پوره گوجه فرنگی را به همراه یک قاشق رب گوجه برای رنگ دادن به آن اضافه کنید.
- این مواد باید با شعله کم بپزد تا به روغن بیفتد.
- ۳۰۰ گرم اسپاگتی را داخل قابلمه آب جوش بریزید تا پخته شود، سپس آن را آبکش کرده و با مواد مخلوط کنید. اسپاگتی شما آماده سرو است.
- میتوانید به دلخواه از سبزیجاتی مثل کلم هم استفاده کنید.
۱۰. سالاد تربچه و هویج با تن ماهی
مواد لازم
- نیم کیلو تربچه
- سه عدد هویج
- دو قاشق چایخوری نمک
- سه فنجان آب یخ
- دو قاشق چایخوری آب لیمو
- دو قاشق چایخوری سرکه
- سه چهارم قاشق چایخوری پودرخردل
- کمی فلفل
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک عدد پیازکوچک
نیم کیلو تربچه را خیلی نازک به صورت گرد خرد کنید.
با استفاده از یک پوست کن مخصوص سبزیجات، سه عدد هویج را به صورت خلالی خرد کنید.
دو قاشق چایخوری نمک را به سه فنجان آب یخ اضافه کرده، تربچه و هویج را برای ده دقیقه داخل آن خیس کنید. بعد آبکشی کرده و صبر کنید تا خشک شود.
در حالی که تربچه و هویج خیس میخورند، ۲ قاشق چایخوری آب لیمو، ۲ قاشق چایخوری سرکه، سه چهارم قاشق چایخوری پودرخردل، کمی فلفل و یک قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید.
یک عدد پیازکوچک را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید.
تربچه و هویج را در یک کاسه بزرگ ریخته و کمی از سس و جعفری را روی آن بریزید.
در آخر باز هم مقداری از سس و کمی هم فلفل روی سالادها بریزید.
حالا سالاد را بین ۴ بشقاب تقسیم کرده و تن ماهی را روی آنها بریزید. سالاد شما آماده سرو است.
۱۱. شوید پلو با تن ماهی
مواد لازم
- دو و نیم پیمانه برنج
- یک عدد پیاز
- روغن
- به میزان لازم فلفل، گلپر، زردچوبه و نمک
- یک حبه سیر
- یک قوطی تن ماهی
- کمی شوید خشک
طرز تهیه
- دو و نیم پیمانه برنج راشسته و با مقداری آب و نمک بگذارید خیس بخورد.
- یک عدد پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.
- کمی که طلایی شد، یک حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- یک قوطی تن ماهی را هم اضافه کنید.
- با قاشق تن ماهی را از هم باز کنید و بگذارید سرخ شود.
- به میزان لازم فلفل، گلپر، زردچوبه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. از پودر لیمو عمانی هم میتوانید استفاده کنید.
- در قابلمه دیگری مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
- بعد از جوشیدن، برنج را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شوند.
- زمان مناسب آبکش کردن به نوع برنج بستگی دارد.
- برنج را آبکش کنید، کف قابلمه مقداری روغن بریزید و دوعدد سیب زمینی ورقه شده را به عنوان ته دیگ داخل آن بچینید.
- یک کفگیر از برنجها را روی سیب زمینیها بریزید و کمی شوید خشک بپاشید و این کار را تکرار کنید تا همه برنج با شوید لایه به لایه مخلوط شود.
- قابلمه را روی شعله مستقیم بگذارید تا برنج بخار کند.
- بعد قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد. بعد از دم کشیدن برنج، مخلوط تن ماهی را همراه با برنج سرو کنید.
۱۲. املت تن ماهی
مواد لازم
- دو عدد گوجه فرنگی
- یک عدد پیازبزرگ
- یک چهارم لیوان جعفری ریز شده
- نمک،فلفل قرمز،فلفل سیاه
- یک حبه سیرله شده
- پنج عدد تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری روغن مایع
- یک قوطی تن ماهی
- دو قاشق غذاخوری آرد
- یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه
- دو عدد گوجه فرنگی، یک عدد پیازبزرگ رنده شده و یک چهارم لیوان جعفری ریز شده را با هم مخلوط کنید.
- نمک، کمی فلفل قرمز، کمی فلفل سیاه و یک حبه سیرله شده را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
- پنج عدد تخم مرغ زده شده و دو قاشق غذاخوری روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
- یک قوطی تن ماهی بدون روغن ریز شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در آخر دو قاشق غذاخوری آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
- سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کنید و مواد را داخل سینی بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.
۱۳. تن ماهی با نودل
مواد لازم
- یک بسته نودل
- دو فنجان کلم بروکلی
- ۲۰۰ گرم قارچ
- یک قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق مرباخوری کره
- یک عدد پیاز خردشده
- یک عدد تن ماهی
- یک قاشق مرباخوری خامه
- دو فنجان و نیم پنیر چدار
- یک سوم فنجان شیر
- به میزان دلخواه نمک و فلفل
- یک فنجان آرد سیب زمینی
طرز تهیه
- در مقدار مناسبی آب داخل یک قابلمه روی حرارت، یک بسته نودل را بریزید و صبر کنید تا برای دو دقیقه بپزد.
- سپس دو فنجان کلم بروکلی را به آن اضافه کرده و برای دو دقیقه دیگر حرارت دهید.
- حالا مواد را در آبکش بریزید.
- ۲۰۰ گرم قارچ و یک قاشق غذاخوری کره را در تابهای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
- پس از اینکه آب آن بخار شد و کمی تفت دادید، از روی حرارت بردارید.
- در قابلمهای دو قاشق مرباخوری کره ریخته و یک عدد پیاز خردشده را در آن تفت دهید، سپس مخلوط پخته شده کلم بروکلی و نودل را به آن اضافه کرده، قارچ را هم بیفزایید.
- مواد را با کلم کاملا مخلوط کرده و بعد از دو دقیقه یک عدد تن ماهی را که روغن آن را گرفتهاید به آنها بیفزایید.
- یک قاشق مرباخوری خامه، دو فنجان و نیم پنیر چدار و یک سوم فنجان شیر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید.
- یک فنجان آرد سیب زمینی هم به آن افزوده و پس از مخلوط شدن، روی مخلوط قارچ و پاستا بریزید و برای ۲۰ دقیقه درون فر با ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا آماده شود.
۱۴. سالاد پاستا مدیترانهای با تن ماهی
مواد لازم
- ۳۰۰ گرم ماکارونی فرمی
- یک قاشق روغن
- مقداری نمک
- سه عدد گوجه فرنگی متوسط
- ۲۰۰ گرم زیتون بدون هسته
- ۱۰۰ گرم پنیر موتزارلا
- یک عدد تن ماهی
- چند عدد برگ ریحان
طرز تهیه
- در قابلمهای به مقدار کافی آب بریزید و بگذارید جوش بیاد.
- وقتی به قل قل افتاد، مقداری نمک و یک قاشق روغن بریزید، سپس ۳۰۰ گرم ماکارونی فرمی را اضافه کنید و حدود یک ربع صبر کنید تا کاملا بپزد، سپس آن را آبکش کنید.
- ۳ عدد گوجه فرنگی متوسط را به اندازههای دلخواه خرد کنید.
- ۲۰۰ گرم زیتون بدون هسته را هم حلقه حلقه کرده و ۱۰۰ گرم پنیر موتزارلا را به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید.
- روغن یک عدد تن ماهی را به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون در ظرفی بریزید.
- گوجهها را به همراه چند عدد برگ ریحان که با دست تکه تکه کردهاید اضافه کنید، ماکارونی را به مخلوط گوجه فرنگیها و زیتون اضافه کنید.
- حالا نوبت اضافه کردن ماهی و پنیرها است. این غذا را میشود به عنوان وعده اصلی شام سرو کرد. برای ناهار افراد در حال رژیم هم انتخاب مناسبی است.
۱۵. خوراک تن ماهی با لوبیا
مواد لازم
- دو عدد پیاز متوسط
- شش سیر ریز شده
- دو قاشق غذاخوری رب
- به میزان لازم نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه
- چهار پیمانه لوبیای پخته
- دو قوطی تن ماهی
طرز تهیه
- دو عدد پیاز متوسط را خرد کنید و به همراه ۶ حبه سیر ریز شده تفت دهید.
- وقتی پیاز و سیر سرخ شدند، نیمی از آن را کنار بگذارید و به نیمه دیگر، ۲ قاشق غذاخوری رب اضافه کنید و اجازه دهید تا رب خوب تفت بخورد، سپس به میزان لازم نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه اضافه کنید.
- رب تفت داده شده را به ۴ پیمانه لوبیای پخته اضافه کنید و اجازه بدهید تا خوراک لوبیا جا بیفتد.
- بقیه سیر و پیاز را دوباره به تابه اضافه کنید.
- روغن ۲ قوطی تن ماهی را بگیرید و به پیازها اضافه کنید و تفت بدهید.
- تن ماهی را هم به خوراک لوبیا اضافه کنید و اجازه بدید تا خوراک جا بیفتد.
۱۶. سالاد تن ماهی با لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم
- یک عدد لبوی پخته شده
- یک حبه سیر کبابی
- چند ساقه خرد شده پیازچه
- یک عدد خیار متوسط
- یک عدد فلفل دلمهای قرمز
- ده عدد زیتون
- دو قاشق غذاخوری جعفری
- دو پیمانه لوبیا چشم بلبلی
- سه قاشق غذاخوری سس مایونز
- یک قوطی کنسرو ماهی
- پنج عدد برگ کاهو
طرز تهیه
- یک عدد لبوی پخته شده، یک حبه سیر کبابی، چند ساقه خرد شده پیازچه و یک عدد خیار متوسط را ریز خرد کنید.
- یک عدد فلفل دلمهای قرمز و ۱۰ عدد زیتون سیاه را ورقهای برش بزنید.
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری را هم ریز کنید.
- ۲ پیمانه لوبیا چشم بلبلی پخته شده را با سه قاشق غذاخوری سس مایونز آرام هم بزنید.
- یک قوطی کنسرو ماهی را در یک آبکش بریزید تا روغن آن کاملا خارج شود، سپس به لوبیا اضافه کنید.
- مابقی مواد را نیز اضافه کرده و مخلوط را آرام هم بزنید تا مواد با سس یکدست مخلوط شود.
- ۵ عدد برگ کاهو را در ظرف مورد نظر گذاشته و سالاد آماده شده را درون کاهو بریزید، سپس با نان لواش یا نان ساندویچی سرو کنید.
۱۷. سالاد رژیمی گل کلم و تن ماهی
مواد لازم
- یک عدد گل کلم
- یک عدد فلفل دلمهای
- هشت عدد زیتون
- سه قاشق غذاخوری نخود فرنگی
- یک قاشق سرکه
- یک قاشق روغن زیتون
- نمک
طرز تهیه
- ابتدا یک عدد گل کلم را خرد کنید.
- داخل قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید.
- پس از اینکه به جوش آمد، گل کلمهای خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا۱۵ دقیقه اجازه دهید داخل آب نمک بجوشد.
- گل کلمها را پس از این مدت زمان با آب سرد خوب آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافیاش خارج شود.
- یک عدد فلفل دلمهای را خلالی خرد کنید.
- هشت عدد زیتون را هم خردکنید.
- سه قاشق غذاخوری نخود فرنگی و تن ماهی را با هم مخلوط کنید، سپس سالاد را در ظرف بریزید و با مخلوط یک قاشق سرکه و یک قاشق روغن زیتون سرو کنید.
۱۸. کتلت تن ماهی با ذرت
مواد لازم
- دو عدد سیب زمینی پخته شده
- یک عدد تن ماهی
- سه چهارم پیمانه ذرت
- سه قاشق غذاخوری جعفری خردشده
- نمک و فلفل
- یک پیمانه پودر نان
طرز تهیه
- ۲ عدد سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شدند، رنده کنید.
- سپس یک عدد تن ماهی را که روغن آن را گرفتهاید به همراه سه چهارم پیمانه ذرت، سه قاشق غذاخوری جعفری خردشده، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- آنگاه از مواد گلولههایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید.
- در این زمان، در یک پیمانه پودر نان بغلتانید و با کف دست گلوله را فرم دهید.
- سپس روی سینی فر که قبلا با یک قاشق غذاخوری روغن مایع چرب کردهاید بچینید و روی کتلتها را هم با قلم مو چرب کنید و در فر که از قبل با حرارت ۱۷۵درجه سانتی گراد گرم کردهاید، در طبقه وسط قراردهید تا کتلتها ترد و طلایی رنگ شوند.
- این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.
۱۹. سالاد تن ماهی با پیازچه، جعفری و فلفل کبابی
مواد لازم
- دو قوطی کنسروتن ماهی
- نیم کیلو سیب زمینی
- ۲۰۰ گرم ذرت
- ۱۲ عدد پیازچه
- نصف پیمانه جعفری خردشده
- یک عدد فلفل کبابی
- نصف پیمانه آب لیمو
- نمک و فلفل
طرز تهیه
- ابتدا دو قوطی کنسروتن ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود.
- نیم کیلو سیب زمینی خرد شده را درون آب نمک بپزید، سپس آنها را از آب خارج کنید تا خنک شوند.
- ۲۰۰ گرم ذرت و ۱۲ عدد پیازچه، نصف پیمانه جعفری خردشده و یک عدد فلفل کبابی را در یک ظرف مخلوط کرده و نصف پیمانه آب لیمو را روی آن بریزید.
- تن ماهی را به طور یکسان در ظرف مستطیل شکلی پخش کنید.
- روی آن کمی آب لیمو بریزید.
- حالا سیبزمینیها را اضافه کنید.
- کمی دیگر آب لیمو بریزید.
- حالا تمام مواد مخلوط شده را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
- در ظرف را بگذارید و آن را دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید.
- هنگام سرو، روی آن فلفل دلمهای و جعفری خرد شده بریزید.
- مقداری پودر چیلی هم بپاشید و در صورت دلخواه آن را با حلقههای لیمو ترش تزیین کنید.
۲۰. پیش غذای تن ماهی با نان تست
مواد اولیه
- ۵ عدد نان تست
- ۲۰۰ گرم جعفری
- ۱ قوطی کنسرو تن ماهی
- یک عدد پیاز کوچک
- ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری، پیاز
- نمک وفلفل
طرز تهیه
- ۵ عدد نان تست را به ۴ قسمت تقسیم کنید و در توستر آن را برشته کنید.
- ۲۰۰ گرم جعفری را شسته و خرد کنید.
- ۱ قوطی کنسرو تن ماهی را با قاشق خرد کنید به طوری که با روغنش مخلوط شود.
- یک عدد پیاز کوچک را نگینی خورد کنید.
- جعفری، پیاز، تنماهی ونمک وفلفل و ۳ قاشق غذاخوری سسمایونز را با هم مخوط کنید.
- یک قاشق از این مخلوط را روی نان تست بگذارید و روی آن را یک نان تست قرار دهید.
- در یک سینی این لقمهها بچینید. میتوانید این پیشغذای خوشمزه رو با یه نوشیدنی خوشمزه نوش جان کنید.
منبع : Bartarinha