امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 342948 |
تاریخ انتشار : 30 بهمن 1398 - 11:29 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر نتایج یک آزمایش حاکی از عوارض جانبی نوعی داروی فشار خون برای سلامتی است. به گزارش صلح خبر، نتایج یک مطالعه جدید حاکیست بیمارانی که برای کاهش فشار خون از نوعی داروی دیورتیک مصرف می‌کنند بهتر است به دنبال یک جایگزین مشابه اما مؤثرتر باشند. طبق دستورالعمل‌های فعلی داروی […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

نتایج یک آزمایش حاکی از عوارض جانبی نوعی داروی فشار خون برای سلامتی است.

به گزارش صلح خبر، نتایج یک مطالعه جدید حاکیست بیمارانی که برای کاهش فشار خون از نوعی داروی دیورتیک مصرف می‌کنند بهتر است به دنبال یک جایگزین مشابه اما مؤثرتر باشند.

طبق دستورالعمل‌های فعلی داروی “کلرتالیدون” اولین داروی دیورتیک توصیه شده برای این بیماران است اما این دارو می‌تواند با عوارض جانبی همراه باشد که با جایگزین کردن آن با داروی “هیدروکلروتیازید” می‌توان این مشکل را برطرف کرد.

متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: دیورتیک‌ها از جمله داروهای شناخته شده برای درمان فشار خون بالا هستند اما مطالعات تصادفی وجود ندارد که نشان دهد کدام یک از این داروها بهترین گزینه هستند.

همچنین در تحقیقاتی که به تازگی انجام گرفته مشخص شده است بیمارانی که از داروی کلرتالیدون مصرف می‌کنند سه برابر بیش از بیماران مصرف کننده داروی هیدروکلروتیازید احتمال دارد دچار عارضه پایین بودن سطح پتاسیم، عدم تعادل الکترولیت و مشکلات کلیوی شوند.

متخصصان دریافتند در شش درصد از بیماران مصرف کننده کلرتالیدون سطح پایین پتاسیم مشاهده شده درحالیکه این رقم در مصرف کنندگان داروی هیدروکلروتیازید حدود دو درصد بوده است.

این متخصصان تاکید کردند: پزشکان باید وضعیت الکترولیت‌ها و عملکرد کلیه‌های بیمارانی که از داروی کلرتالیدون مصرف می‌کنند تحت کنترل داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، در این بررسی متخصصان آمریکایی اطلاعات بیش از ۷۳۰ هزار بیمار مبتلا به فشار خون بالا را که در مدت ۱۷ سال جمع‌آوری شده بود مورد مطالعه قرار داد. درحالیکه هر دو نوع دارو در پیشگیری از حمله قلبی و نارسایی قلبی و سکته مغزی موثر بوده‌اند اما داروی کلرتالیدون عوارض جانبی بیشتری داشته که پایین بودن سطح پتاسیم، احساس منگی، مشکلات کلیوی و دیابت نوع دو از جمله این عوارض هستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید