امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 123146 |
تاریخ انتشار : 09 آذر 1395 - 16:54 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگ و هنر پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره عمار، ایوب حسین‌سنگی با اشاره به ارسال ۱۱ اثر از طرف این مجموعه مردمی به هفتمین جشنواره عمار گفت: این مجموعه از سال ۹۳ در زمینه هنر و رسانه و با محوریت انقلاب اسلامی کار خود را شروع […]

به گزارش مجله فرهنگ و هنر پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره عمار، ایوب حسین‌سنگی با اشاره به ارسال ۱۱ اثر از طرف این مجموعه مردمی به هفتمین جشنواره عمار گفت: این مجموعه از سال ۹۳ در زمینه هنر و رسانه و با محوریت انقلاب اسلامی کار خود را شروع کرده است و در حال حاضر در چهار حوزه «فیلم»، «گرافیک و پویانمایی»، «نرم افزار موبایل»و «جلوه‌های ویژه» فعالیت می‌کند.

وی در ادامه درباره آثار ارسالی این گروه هنری- رسانه‌ای به جشنواره عمار با بیان اینکه بیشتر آثار در قالب موشن‌گرافیک هستند، عنوان کرد: مجموعه سه قسمتی موشن‌گرافیک «راهیان عشق» درباره اردوهای راهیان نور اولین مجموعه اثری است که در هفتمین جشنواره عمار ثبت‌نام کردیم. این مجموعه درباره اردوهای راهیان نور بوده و در ایامی که این اردوها برگزار می‌شد از شبکه استانی که برنامه خاصی نداشت، پخش و با بازخورد خوبی مواجه شد.

او ادامه داد: «حماسه حضور»، دیگر مجموعه موشن‌گرافیک سه‌ قسمتی است که به جشنواره عمار ارسال کردیم، «حماسه حضور» سال گذشته به مناسبت انتخابات مجلس شورای اسلامی تولید و از تلویزیون استان هم پخش شد. همچنین نماهنگ «آمریکاتور»، هفتمین اثر گروه هنری- رسانه‌ای نسل آفتاب اهواز در این جشنواره است که به سفارش مدرسه سینمایی عمار و با صدای پویا بابایی تولید و سال گذشته در آستانه ۱۳ آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی رونمایی شد. موشن‌گرافیک‌ «پول ایرانی، کالای ایرانی» هم دیگر اثر ما در هفتمین جشنواره عمار است که به زبان طنز به اهمیت موضوع اقتصاد مقاومتی و اهمیت سرمایه ایرانی پرداخته است.

این فعال فرهنگی اضافه کرد: «اقدام و عمل» دیگر موشن‌گرافیک گروه نسل آفتاب اهواز برای شرکت در عمار است که به تأثیر خرید کالای خارجی توسط والدین در آینده فرزندانشان پرداخته است.

وی یادآور شد: موشن‌گرافیک «اشک سرخ» برگرفته از حدیث امام رضا(ع) درباره تاثیر اشک ریختن برای امام حسین(ع) در پاک شدن گناهان و نماهنگ «عشق حسین(ع)» با صدای حاج صادق آهنگران ویژه محرم، دیگر آثار ارسالی ما در هفتمین جشنواره عمار است.

او با اشاره به استقبال مردم از اکران‌های مردمی عمار و افزایش این اکران‌ها تصریح کرد: اکران‌های مردمی باعث شده است قالب‌هایی مثل مستند که بخصوص حرف زدن در آن برای فعالان جبهه فرهنگی انقلاب سخت بود، یکی از پرمخاطب‌ترین قالب‌ها در بین مخاطبان شود و از طرف دیگر، فعالان زیادی هم علاقه‌مند به تولید اثر شدند. به عنوان مثال، بچه‌های مدرسه استعدادهای ناب صالحین که زیرنظر حوزه علمیه اهواز است بعد از حضور در اکران‌های مردمی جشنواره عمار، علاقه‌مند شدند از فعالیت‌های خود مستندی بسازند.

وی اظهار داشت: جشنواره عمار، فضایی ایجاد کرده است جوانان و گروه‌های بسیاری مثل مجموعه نسل آفتاب اهواز، جزأت ورود به عرصه فیلمسازی را پیدا کردند که این یکی از مهم‌ترین امتیازهای جشنواره عمار است، از طرف دیگر هم بسیاری از جشنواره‌های دیگر، آثار تولیدی با مضامین ارزشی نمی‌پذیرند اما عمار، فضای ارائه برای این آثار را هم ایجاد کرده است.

حسین‌سنگی با اشاره به انگیزه و فعالیت اکران‌کنندگان برای نمایش فیلم‌ها و همچنین دغدغه‌مندی فیلمسازان برای حضور در عمار تصریح کرد: مهم‌ترین تفاوت عمار این است که افراد و مجموعه‌ها را به حرکت واداشته تا قدمی در جبهه فرهنگی انقلاب بردارند که این موضوع به عنوان یک نقطه حرکت، مسئله مهمی است که در جشنواره‌های دیگر وجود ندارد.

این فیلمساز که با فیلم کوتاه «کاکتوس» برگزیده نهضت فیلمسازی آماتور حق هسته‌ای جشنواره عمار شده است، با اشاره به بخش فیلمسازی مردمی عمار با عنوان «فیلم ما» گفت: این حرکت خوب که از ابتکارات جشنواره عمار است، باعث می‌شود مردم بتوانند مضامین و دغدغه‌های خود را با ابزارهای ساده به فیلمسازان انتقال دهند که برای آنان بسیار مهم است. البته اثر «کاکتوس» را با دوربین معمولی، بدون نورپردازی و امکانات خاص ساختیم که با توجه به بازخورد خوب آن قصد دارم «کاکتوس ۲» را هم درباره بدعهدی‌های آمریکا در برجام با شیوه‌ای ابتکاری تولید کنم.

حسین‌سنگی در پایان بیان کرد: امروز برخی جشنواره‌های دیگر به تقلید از عنوان مردمی عمار و ظرفیت‌های مردمی و همچین بخشی مثل «فیلم ما» اقدام می‌کنند که این نشان می‌دهد جشنواره عمار با ابتکاراتی که هر سال دارد، آینده خوب و روشنی در انتظارش است.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید