امروز: دوشنبه, ۳ آذر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 4 جماد ثاني 1447 | 2025-11-24
کد خبر: 307838 |
تاریخ انتشار : 21 شهریور 1398 - 2:45 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به فرمولاسیون محلول چندمنظوره ضد عفونی‌کننده دست یافتند که قدرت میکروب‌کشی ۱۰ برابر بیشتر از کلر دارد و مواد سرطان‌زا از خود تولید نمی‌کند؛ از این رو می‌توان از آن برای میوه‌های با پوست نازک مانند توت و تمشک استفاده کرد. محمد شاکری، مجری طرح […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به فرمولاسیون محلول چندمنظوره ضد عفونی‌کننده دست یافتند که قدرت میکروب‌کشی ۱۰ برابر بیشتر از کلر دارد و مواد سرطان‌زا از خود تولید نمی‌کند؛ از این رو می‌توان از آن برای میوه‌های با پوست نازک مانند توت و تمشک استفاده کرد.

محمد شاکری، مجری طرح در گفت‌وگو با صلح خبر، محصولات تولیدی این شرکت دانش‌بنیان را تولید ضد عفونی‌کنندگان صنایع غذایی و آشامیدنی دانست و گفت: محلول‌های ضد عفونی تولید شده دارای تاییدیه سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

وی کاربرد این محلول‌ها را برای آب شرب، سبزیجات و گوشت دانست و یادآور شد: دو قاشق چای خوری از محلول قرص ضد عفونی کننده را می‌توان در داخل ۳ لیتر آب، حل و گوشت مرغ و یا سبزیجات را در آن به مدت ۵ دقیقه غوطه‌ور کرد که پس از بیرون آوردن ماده غذایی از این محلول و شست‌وشو می‌توان از آن استفاده کرد.

شاکری با تاکید بر اینکه ضد عفونی کردن گوشت مرغ با این روش منجر به کاهش بوی نامطبوع آن می‌شود، خاطر نشان کرد: این ماده ضدعفونی کننده از بین برنده طیف وسیعی از باکتری‌ها، قارچ‌ها، میکروب‌ها و تخم انگل‌ها و ویروس‌ها است؛ ضمن آنکه این محصول عملکرد مناسبی در باکتری‌های بیماری‌زای آبزیان از خود نشان داده است.

وی با تاکید بر اینکه این محلول ضد عفونی‌کننده دارای قدرت میکروب‌کشی بوده و ویژگی ضد عفونی‌کنندگی آن ۱۰ برابر بیشتر از کلر است، خاطر نشان کرد: این محلول دارای سرعت اثرگذاری بالایی است و هنگام واکنش، هیچ گونه محصول جانبی مضری تولید نمی‌کند و عملکرد آن مستقل از PH و مواد شیمیایی آلی است و تنها ترکیبی است که مواد “فنلی” موجود در آب را از بین می‌برد و PH مناسب این محصول باعث عملکرد بسیار مطلوب برای گندزدایی کردن انواع گوشت‌ها، میوه‌ها و سبزیجات می‌شود.

به گفته وی، این محلول برای گندزدایی میوه‌هایی با پوست نازک مانند انواع توت‌ها، تمشک‌ و انگور مناسب است، به گونه‌ای که تنها عوامل بیماری‌زا را از سطح میوه نابود می‌کند و به دلیل عدم نفوذ به بافت میوه‌ها و سبزیجات هیچ گونه مسمومیتی در پی نخواهد داشت و بر خلاف ضد عفونی کننده‌هایی مانند ازن و کلر ترکیبات سرطان‌زا مانند آلدئیدها، برمات‌ها، هالومتان‌ها، هالواسیدها، کلرات‌ها، کلرفنل‌ها و کلرو آمین‌های آزاد تولید نمی‌کند.

این محقق، پایه فرمولاسیون این محلول را “دی‌اکسید کلر” ذکر کرد و ادامه داد: ضد عفونی کردن سینی‌های سلف سرویس‌ها از دیگر کاربردهای این محلول به شمار می‌رود.

وی یادآور شد: پاکسازی تمامی ویروس‌ها، باکتری‌هاو میکروارگانیسم‌ها ی بیماری‌زا، باقی ماندن در آب تا ۲۴ ساعت در مقایسه با ماندگاری حداکثر ۶ ساعته کلر، قابلیت انحلال ۱۷ برابری نسبت به کلر و عدم تولید مواد سرطان‌زا از مزایای این محلول به شمار می‌رود.

شاکری خاطر نشان کرد: این محلول را می‌توان در آب آشامیدنی، استخرها و آکواریوم‌ها، دامداری‌ها و مرغداری‌ها، صنایع غذایی، بیمارستان‌ها و صنایع زیست محیطی به کار برد. 

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید