امروز: پنجشنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 439907 |
تاریخ انتشار : 10 خرداد 1400 - 12:35 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر صلح خبر/خراسان رضوی نتایج تحقیق جدید پژوهشگران کالج دارتموث در آمریکا نشان داد، کاهش بارش برف تازه باعث گرم‌شدن گرینلند شده است. به نقل از ارث، کارشناسان گزارش کردند که یک الگوی آب‌وهوایی باعث عدم بارش برف در قسمت‌هایی از صفحه یخی گرینلند شده است و برف‌های قدیمی‌تر و […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

صلح خبر/خراسان رضوی نتایج تحقیق جدید پژوهشگران کالج دارتموث در آمریکا نشان داد، کاهش بارش برف تازه باعث گرم‌شدن گرینلند شده است.

به نقل از ارث، کارشناسان گزارش کردند که یک الگوی آب‌وهوایی باعث عدم بارش برف در قسمت‌هایی از صفحه یخی گرینلند شده است و برف‌های قدیمی‌تر و پنهان به اندازه برف تازه نور خورشید را منعکس نمی‌کنند.

پروفسور اریش استربرگ، محقق اصلی تحقیق اظهار کرد: «با کاهش سن برف، حتی چند ساعت تا چند روز، این بازتاب کاهش می‌یابد و همین موضوع نشان می‌دهد که برف تازه بسیار مهم است. صفحات یخی بدون برف رنگ روشن در سطح آن، بازتاب یا آلبدو (درصد بازتاب نور از سطح یک جسم) خود را از دست می‌دهند و گرمای بیشتری از خورشید را جذب می‌کنند.

محققان دریافتند که کمبود بارش برف به دلیل «انسداد جوی» بوده است. این مشخصه با سیستم‌های فشار قوی مداوم است که می‌تواند هفته‌ها در یک منطقه معلق بماند. انسداد جوی از اواسط دهه ۱۹۹۰ در گرینلند افزایش یافته و طوفان‌های برفی شدید را در شمال و هوای گرم‌تر را بر روی گرینلند غربی ایجاد کرده است. این سیستم‌ها همچنین باعث کاهش پوشش ابر مسدودکننده نور خواهد شد. پروفسور استربرگ گفت: این موارد به ذوب‌شدن سریع‌تر گرینلند کمک خواهد کرد.

محققان افزودند: نتیجه هوای گرم‌تر نه تنها بارش کمتر برف، بلکه نوع کاملا متفاوتی از برف است که در سطح قرار دارد. با ذوب شدن دانه‌های برف، بازتاب کمتری رخ می‌دهد و این امر باعث تیره‌شدن سطح برف می‌شود. کارشناسان دریافتند که یک درصد تغییر در بازتاب در سطح یخ گرینلند می‌تواند باعث از بین‌ رفتن ۲۵ گیگا تن یخ اضافی در سه سال شود.

هنگامی که برف روی صفحات یخی در آفتاب می‌بارد، تغییر شکل می‌دهد و با گذشت زمان دانه‌های برف، بزرگتر می‌شوند. یافته‌ها نشان می‌دهد که از سال ۱۹۸۲ ورقه یخی گرینلند حدود ۲.۷ درجه سانتی‌گراد گرم شده است. این قاره حداقل ۴۵۰ سال گذشته، بیشترین میزان ذوب را تجربه کرده و این میزان در ۷۰۰۰ سال گذشته سریع‌ترین مقدار بوده است.

این بررسی در مجله Geophysical Research Letters منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید