امروز: شنبه, ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 7 شوال 1446 | 2025-04-05
کد خبر: 336523 |
تاریخ انتشار : 30 دی 1398 - 11:48 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی افغانستان از تصمیم اخیر رئیس جمهوری این کشور درباره مقرری‌ها و روند صلح خبر افغانستان انتقاد کرد. او افزود که کوشش کرده تاکنون ثبات سیاسی در کشور حفظ شود. به گزارش صلح خبر، او امروز دوشنبه در نشست شورای وزیران افغانستان […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی افغانستان از تصمیم اخیر رئیس جمهوری این کشور درباره مقرری‌ها و روند صلح خبر افغانستان انتقاد کرد. او افزود که کوشش کرده تاکنون ثبات سیاسی در کشور حفظ شود.

به گزارش صلح خبر، او امروز دوشنبه در نشست شورای وزیران افغانستان گفت که حکومت وحدت ملی تا مشخص نشدن نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان همچنان بر مبنای توافق‌نامه حکومت وحدت ملی فعالیت خواهد کرد.

عبدالله از تصمیم‌های حکومت افغانستان درباره روند صلح خبر این کشور انتقاد کرد و گفت که صلح خبر منحصر به یک فرد و نظرات یک فرد نیست. خواست مردم افغانستان است و مردم حق دارند درباره صلح خبر بحث و گفتگو کنند.

محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان از چندی قبل وزرات دولت در امور صلح خبر را ایجاد کرد تا فعالیت مربوط به صلح خبر را به عهده داشته باشد. همچنین در روزهای گذشته نظر دولت این بود که صلح خبر بدون توافق به آتش‌بس موثر نیست، ولی عبدالله از این تصمیم‌ها انتقاد کرد و گفت که انجام فعالیت صلح خبر در محور یک وزارت سنجیده نیست.

رئیس اجرایی همچنین گفت که تیم مذاکره کننده باید فراگیر باشد و یک وزارت نمی‌تواند کار صلح خبر را پیش ببرد.

علدالله هم‌چنین با اشاره به اینکه انتخابات ریاست جمهوری افغانستان حتما یک برنده خواهد داشت، گفت، ولی توافق حکومت وحدت ملی تا آن زمان معتبر است.

به گزارش بی.بی.سی در سال ۲۰۱۴ بعد از اینکه انتخابات ریاست جمهوری افغانستان به بن بست رسید، دو نامزد پیشتاز انتخابات ریاست جمهوری به تشکیل حکومت وحدت ملی توافق کردند. هرچند که تمام مفاد این توافقنامه سیاسی تاکنون عملی نشده، ولی نکته‌های کلیدی آن عبارت بود از تعیین مقام‌های بلندپایه براساس “تساوی” و اصل “شایسته سالاری” توسط دو نامزد.

برگزاری لویه جرگه و تعدیل قانون اساسی بخش دیگر این توافقنامه بود که عملی نشد.

اصلاح نظام انتخاباتی و توزیع شناسنامه‌های الکترونیک، ایجاد پست ریاست اجرایی و همچنین تفکیک کابینه و شورای وزیران از بخش‌های دیگر این توافق‌نامه بود.

عبدالله ریاست شورای وزیران را عهده دارد، ولی در نشست‌های اخیر کابینه که توسط محمد اشرف غنی اداره می‌شود، حضور نداشته است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید