امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 150947 |
تاریخ انتشار : 24 اردیبهشت 1396 - 19:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛ منصور پوریان رئیس شورای تأمین کنندگان دام  با بیان اینکه کمبودی  در تأمین گوشت قرمز وجود ندارد، اظهار داشت: با توجه به آنکه بخش عمده دام زنده و گوشت قرمز از منابع داخلی و بخش دیگر از محل واردات تأمین می‌شود، از این رو دلیلی مبنی بر کمبود عرضه […]

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛

منصور پوریان رئیس شورای تأمین کنندگان دام  با بیان اینکه کمبودی  در تأمین گوشت قرمز وجود ندارد، اظهار داشت: با توجه به آنکه بخش عمده دام زنده و گوشت قرمز از منابع داخلی و بخش دیگر از محل واردات تأمین می‌شود، از این رو دلیلی مبنی بر کمبود عرضه در دام در میادین نیست.

به گفته وی عرضه محدود دام توسط تولیدکنندگان و سودجویی چوبداران و دلالان از جمله دلایل اصلی گرانی گوشت طی روزهای اخیر در بازار به شمار می‌رود.

پوریان ادامه داد: علی رغم تأمین گوشت مورد نیاز و کاهش تقاضا به دنبال افزایش بی رویه قیمت ها، اما همچنان نرخ این محصول به طور غیر قابل ملاحظه‌ای روند صعودی به خود گرفته است.

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده با اشاره به اینکه دستگاه‌های متولی باید نظارت بیشتری بر بازار داشته باشند، افزود: نرخ هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه در قصابی‌ها نباید فراتر از ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان باشد، این درحالی است که با نرخ‌های بالاتر از ۴۰ هزارتومان به دست مصرف کنندگان می‌رسد.

پوریان با بیان اینکه قصابان برای دستیابی به سود بیشتر حاضر به کاهش قیمت نیستند، افزود: بررسی‌های موجود در بازار بیانگر آن است که برخی قصابان حاضرند گوشت روی دستشان بماند و فاسد شود، اما با نرخ‌های مناسب اقدام به عرضه محصول نکنند که این امر ناشی از مشکل جدی در شبکه توزیع است.

وی با اشاره به ضرورت درجه بندی گوشت برحسب کیفیت بیان کرد: درجه بندی گوشت در سه بخش بره، میش و بز از جمله راهکارهای اساسی در جهت تعادل قیمت به شمار می‌رود که اتحادیه گوشت گوسفندی باید هر چه سریع‌تر نسبت به اجرای این مسئله اقدام نماید.

پوریان عرضه گوشت در فروشگاه‌های زنجیره‌ای یکی دیگر از دلایل دیگر نوسانات قیمت دانست و افزود: فروشگاه‌های زنجیره‌ای لاشه را با قیمت پایینی از کشتارگاه خریداری نموده و سپس در سیستم خود اقدام به جداسازی استخوان و لوکس بازی محصول می‌نمایند که درنهایت با قیمت‌های سرسام آوری حدود ۵۰ هزار تومان گوشت بی استخوان را عرضه می‌نمایند که این امر یکی از اشکالات بازار به شمار می‌رود چرا که گرانی بیش از حد بر کالاهای استراتژیک تأثیرات نامطلوب سیستم دامپروری و کاهش تقاضا را به همراه دارد. 

3939

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید