امروز: دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 ذو القعدة 1446 | 2025-05-19
کد خبر: 260647 |
تاریخ انتشار : 08 اسفند 1397 - 12:41 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر طنابی که ۳۲۴۵ سال دست نخورده مانده بود! برترین‌ها: بیش از ۳۰۰۰ سال پیش، زیر سطح دره پادشاهان، یک نفر مجموعه‌ای از مقبره‌های تودرتو را مهروموم کرده بود تا از مقبره فرعون جوان توت‌عنخ‌آمون با ترکیب پیچیده‌ای از گره و گل رس محافظت کند. این طناب گره خورده بیش […]

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر

طنابی که ۳۲۴۵ سال دست نخورده مانده بود!

برترین‌ها: بیش از ۳۰۰۰ سال پیش، زیر سطح دره پادشاهان، یک نفر مجموعه‌ای از مقبره‌های تودرتو را مهروموم کرده بود تا از مقبره فرعون جوان توت‌عنخ‌آمون با ترکیب پیچیده‌ای از گره و گل رس محافظت کند. این طناب گره خورده بیش از ۳۲ قرن دست نخورده مانده بود تا اینکه در ۱۶ فوریه ۱۹۲۳، باستان شناس مشهور «هووارد کارتر» آن را باز کرد و برای اولین بار داخل مقبره را بررسی کرد.
 
طناب 3245 ساله که مقبره توت عنخامون را بسته بود
 
این کشف یکی از بزرگترین اکتشافات باستان شناسی قرن بیستم بود، اما فراتر از همه طلاها و گنجینه‌های تاریخی، این سوال پیش می‌آید که چطور طنابی از دوران مصر باستان تا سال ۱۹۲۳ دوام آورده و دست نخورده مانده است؟
 
مانند سایر مواد آلی یافت شده در مقبره‌های این دره، از جمله عسل، نان و آبجو، طنابی که مقبره توت‌عنخ‌آمون را مهروموم کرده بود هم از شرایط بسیار خشک این منطقه بیابانی و سطح پایین اکسیژن بهرمند شده بود. شرایط خشک بیابانی حاکم در مصر عاری از هرگونه رطوبت است و خود معبد عایق‌بندی شده و هوا و اکسیژن به داخل آن راهی نداشته، بنابراین باکتری‌های هوازی نمی‌توانستند مواد آلی را بپوسانند.
 
طناب 3245 ساله که مقبره توت عنخامون را بسته بود
ما نمی‌توانیم بگوییم که طناب دقیقا از چه چیزی ساخته شده، اما می‌دانیم که بیشتر طناب‌ها در مصر باستان از ساقه گیاه پاپیروس ساخته می‌شدند. پاپیروس در جا‌های مرطوب می‌پوسد، اما در محیط‌های خشک دوام استثنایی دارد. در سال ۲۰۰۴ هم یک تیم باستان شناسی از دانشگاه بوستون بیش از ۱۰ طناب ضخیم پشت غاری در مصر پیدا کردند. آن‌ها نزدیک به ۴۰۰۰ سال دست نخورده مانده بودند. متاسفانه از هزاران شیئی که فهرست و از مقبره برداشته شد، معلوم نیست که این قفل‌های جالب بعد از باز شدن حفظ شدند یا نه. چرا که فقط یک دهم اشیای یافت شده درون مقبره به درستی مورد مطالعه قرار گرفتند.
 
 
منبع: mnn

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید