به گزارش صلح خبر، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۱۸۶۹ دلار و ۴۷ سنت رسید اما از ابتدای هفته جاری تاکنون قیمت طلا ۴.۱ درصد کاهش داشته است.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۴ درصد کاهش، به ۱۸۷۰ دلار و ۳۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز پنج شنبه هشت دلار و ۵۰ سنت معادل حدود ۰.۵ درصد افزایش یافته و در ۱۸۷۶ دلار و ۹۰ سنت بسته شد که نخستین افزایش روزانه پس از سه روز کاهش متوالی بود.
شاخص دلار در مسیر ثبت بزرگترین رشد هفتگی از اوایل آوریل تاکنون قرار گرفته و با رشد ۱.۵ درصدی، طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر ساخت.
به گفته لاچلان شاو، مدیر تحقیقات کالا در بانک ملی استرالیا، افزایش مجدد ارزش دلار آمریکا مانعی برای همه فلزات ارزشمند است. همچنین عاملی که دورنمای قیمت طلا را تحت تاثیر قرار داده است، در راه بودن بسته تدابیر محرک مالی بعدی آمریکا است.
دموکراتها در مجلس نمایندگان آمریکا هفته جاری سرگرم کار روی یک بسته ۲.۲ تریلیون دلاری بودند که ممکن است تا هفته آینده به رای گذاشته شود.
سیاستگذاران مالی آمریکا از جمله جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا هفته جاری از دولت آمریکا خواستند اقدامات مالی بیشتری فراهم کند.
بانکهای مرکزی سراسر جهان برای مقابله با تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا، تدابیر محرک مالی گسترده ای را به اجرا گذاشته و نرخهای بهره را به نزدیک صفر کاهش داده اند. این امر به طلا که در شرایط بی ثباتی اقتصادی و سیاسی به پناهگاه مطمئن سرمایه تبدیل می شود کمک کرده و این فلز ارزشمند از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون بیش از ۲۰ درصد صعود کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، شمار آمریکاییهایی که متقاضی دریافت بیمه بیکاری بودند هفته گذشته افزایش غیرمنتظره ای داشت و این دیدگاه را که احیای بزرگترین اقتصاد جهان ضعیف شده است، تقویت کرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۲۳ دلار و هفت سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد افزایش، ۸۵۴ دلار و ۱۳ سنت معامله شد. هر دو فلز با بزرگترین کاهش هفتگی از اواسط مارس به این طرف روبرو هستند.
هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، در ۲۲۲۹ دلار و ۹۲ سنت ایستاد.
انتهای پیام