امروز: چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 12 جماد أول 1446 | 2024-11-13
کد خبر: 239825 |
تاریخ انتشار : 13 شهریور 1397 - 23:30 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه پیاز کاراملی صلح خبر: برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می‌پزید، این شکر آزاغد و موجب […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه پیاز کاراملی

صلح خبر: برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می‌پزید، این شکر آزاغد و موجب کاراملی شدن آن می شود و طعم عالی به غذا می بخشد.

طرز تهیه پیاز کاراملی

پیازهای کاراملی به ویژه در سوپ، تارت، پیتزا یا حتی دیپ پیاز عالی هستند. برای اینکه همه فوت و فن و اصول کاراملی کردن پیاز را یاد بگیرید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

زمان تهیه: 10 دقیقه

 
زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم (میزان آن به خودتان بستگی دارد)

  • چندین عدد پیاز متوسط (سفید، قرمز یا زرد)
  • روغن زیتون
  • کره (اختیاری)
  • نمک
  • شکر (اختیاری)
  • سرکه بالزامیک (اختیاری)

طرز تهیه پیاز کاراملی

روش تهیه

1.    قسمت بالای پیاز را برش دهید و جدا کنید. آن را از وسط نصف کنید و طرف صاف آن را روی تخته قرار دهید. و با چاقوی تیز، آن را به صورت خلال های باریک و یکدست، برش دهید. در انتها، قسمت ریشه پیاز را جدا و خلال ها را پرپرکنید تا لایه های پیاز از هم جدا شوند.

2.    تابه ای با دیواره بلند انتخاب کنید. کف آن روغن زیتون و کره بریزید (برای هر یک عدد پیاز، یک قاشق چایخوری کافی است). تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کمی داغ شود. سپس خلال های پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا همه سطح پیازها با روغن پوشیده شوند.

3.    سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه به آرامی سرخ شوند. پس از 10 دقیقه کمی نمک و در صورت تمایل مقدار کمی شکر اضافه کنید و هم بزنید.

4.    نکته: اگر می خواهید پیازها خشک و برشته نشوند، یک مقدار خیلی کم آب به تابه اضافه کنید.

5.    سپس پیازها را به مدت 30 تا 60 دقیقه روی حرارت بسیار کم بگذارید تا نرم و کاراملی شوند. در این فاصله چند بار آنها را هم بزنید تا همه به طور یکدست طلایی شوند.

6.    نکته: شاید پس از 20 دقیقه اولیه لازم باشد روغن بیشتری به تابه اضافه کنید.

7.    پس از اینکه رنگ پیازها تغییر کرد، با قاشق فلزی دایم آن را هم بزنید تا یکدست سرخ و از سوختن پیازها پیشگیری شود.

8.    اگر دوست داشته باشید طعم خوبی به پیازها بدهید، در انتهای پخت کمی سرکه بالزامیک به آن اضافه کنید.

9.    پیاز کاراملی را می‌توانید چندین روز در یخچال در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید