به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه پنه آلفردو؛ طعمی منحصربهفرد مجله دیجیکالا -تارا قهرمانی: ۲ ویژگی مهم که پنه مرغ با سس آلفردو را تبدیل به یک غذای محبوب میکند، طعم خامهای با پنیر آب شده و سریع آماده شدن آن است. خیلی از مواقع ما به دنبال یک دستور غذای سریع، اما […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
طرز تهیه پنه آلفردو؛ طعمی منحصربهفرد
مجله دیجیکالا -تارا قهرمانی: ۲ ویژگی مهم که پنه مرغ با سس آلفردو را تبدیل به یک غذای محبوب میکند، طعم خامهای با پنیر آب شده و سریع آماده شدن آن است. خیلی از مواقع ما به دنبال یک دستور غذای سریع، اما خوشمزه برای شام یا ناهار هستیم که نیازی به مواد اولیهی زیادی هم نداشته باشد.
پاستا پنه آلفردو یکی از این غذاهاست که هم یک شام سریع و خوشمزه برای مهمانهای سرزده است و هم گزینهی خوبی برای یک وعدهی یک یا دو نفره. آماده کردن سس آلفردو بسیار ساده است و همین موضوع باعث شده دستور پخت پنه آلفردو ساده باشد. فقط کافی است پاستاها را در آب جوش بپزیم و به سس اضافه کنیم.
اولین بار پاستای پنه با سس آلفردو را یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو در اواسط قرن ۲۰ در شهر رم تهیه کرد. یکی از مواد اصلی و مهم پنه آلفردو پنیر پارمیجانو یا پنیر پارمزان است که طعم و بافت خامهای به این غذا میدهد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
- پاستا پنه: ۲۰۰ گرم
- فیله مرغ خرد شده: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
- پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
- شیر: ۳۰۰ میلیلیتر
- خامه: ۲۰۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم
- سیر: ۳ حبه بزرگ
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
۱. در یک تابهی بزرگ، قارچهای خرد شده را با استفاده از نیمی از کره و یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلائی شوند. دقت کنید که قارچ را همیشه با حرارت بالا تفت دهید و هم بزنید؛ قارچ آب درونبافتی زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری میکند.
۲. قارچها را پس از رنگ گرفتن از تابه خارج کنید. فیلهی مرغ خرد شده را با مابقی کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. تفت دادن مرغ با حرارت بالا از آب انداختن مرغ جلوگیری میکند و اجازه میدهد که مرغ آبدار و نرم باقی بماند.
۳. مرغها ار از تابه خارج کنید و سیر له شده یا رنده شده را برای مدت کوتاهی در روغن باقی مانده در تابه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و کمی تغییر رنگ دهد.
۴. در این لحظه خامه را در شیر حل و به سیرهای تفت داده شده اضافه کنید. حرارت شعله را کم و صبر کنید تا ترکیب شیر و خامه شروع به جوشیدن کند.
۵. بعد از این که مخلوط شیر، خامه و سیر چند قل جوشید، به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند.
۶. وقتی سس شما شروع به جوشیدن کرد، فیلههای مرغ و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا سس آلفردو حاضر شود.
۷.در این حین به سراغ پاستاها بروید. در یک قابلمه آب را به همراه کمی نمک و روغن جوش بیاورید و سپس پاستای پنه را به آن اضافه کنید و طبق زمان نوشته شده روی بستهبندی (یا حداقل برای ۷ دقیقه) بپزید. دقت کنید که زمان در این مرحله بسیار مهم است. پس از این که پاستاها نرم شدند آنها را از آب خارج و آبکش کنید. میتوانید کمی آب خنک روی آنها بریزید و آنها را تکان دهید تا آب اضافی از آبکش خارج شود.
۸. در نهایت پاستاها را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستاها برود. میتوانید پنه آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی سرو کنید.
منبع : Bartarinha