امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 335984 |
تاریخ انتشار : 28 دی 1398 - 4:26 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه پلو چینی با میگو؛ غذای دریایی به سبک چین صلح خبر: میگو یکی از پرخاصیت ترین غذاهای دریایی است. یکی از عادت های خوب غذایی که متخصصان تغذیه آن را توصیه می کنند، مصرف هفتگی فرآورده های دریایی از انواع ماهی گرفته تا میگوهاست. میگو مقدار قابل […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه پلو چینی با میگو؛ غذای دریایی به سبک چین

صلح خبر: میگو یکی از پرخاصیت ترین غذاهای دریایی است. یکی از عادت های خوب غذایی که متخصصان تغذیه آن را توصیه می کنند، مصرف هفتگی فرآورده های دریایی از انواع ماهی گرفته تا میگوهاست. میگو مقدار قابل توجهی از املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است. از فواید میگو میتوان به مواردی مانند ضدفشار خون، ضد آلزایمز، ضد کم خونی و منبع پروتِین و کلسترول خوب بودن آن اشاره کرد.

بخارپز کردن میگوها و اضافه کردن چاشنی هایی مانند آبلیمو و سبزی های بخارپز میتواند وعده غذایی ارزشمندی را به وجود آورد. بهترین روش طبخ میگو بخارپز یا کبابی کردن آن است.

مواد لازم برای 4 الی5 نفر:

  • میگو: 500 گرم
  • برنج: 4 پیمانه
  • فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد متوسط
  • ذرت یا نخودفرنگی: 1 لیوان (یک قوطی)
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خلالی شده: 1عدد متوسط
  • نمک: به میزان لازم
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه پلو چینی با میگو

آماده کردن میگو:

1. در ابتدا میگوی پاک شده را در آب جوش ریخته و همراه با کمی نمک و آبلیمو به مدت 5 دقیقه، تا زمانی که رنگ میگوها تقریبا صورتی شود، می جوشانیم و سپس آن را آبکش می کنیم به این طریق بوی نامطلوب میگو از آن گرفته میشود.

2. پیاز خلالی شده را در روغن تفت میدهیم تا طلایی و کمی ترد شود و سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه میکنیم.

3. میگو، رب، نخودفرنگی یا ذرت، آبلیو و نمک و ادویه را به مواد تهیه شده اضافه میکنیم. میگو قبلا پخته شده و نیاز زیادی به تفت دادن در روغن ندارد.

طرز تهیه پلوی چینی با میگو:

در پخت پلوی چینی برنج باید مدت زمان بیشتری در آب جوشانده شود. برنج شفته شده را آبکش کرده و مواد تهیه شده همراه با میگو را لایه لایه درون آن میریزیم و بر روی شعله ملایم قرار میدهیم. پس از حدود 10 دقیقه غذا آماده سرو می باشد.

نکات :

1- میگو رو از قسمت کمر برش بدهید چون روده و معده در قسمت کمر قرار دارد رگ موجود را بیرون بیاورید و بعد شست و شو دهید.

2- به جای جوشاندن میگو در آب جوش میتوانید ظرف راتا نیمه پر از آب کرده و میگو را با بخار آب بپزید. همچنین معمولا چینی‌ها عادت دارند اکثر مواد غذایی و مخصوصا سبزیجات را بخارپز کنند. برخلاف ذائقه ایرانی که غذای تفت داده شده در روغن را می پسندند.برای کمک به سلامتی خود می توانید از این شیوه نیز استفاده کنید.

3- روغنی که برای آماده کردن مواد میگو استفاده شده است کافی بوده و نیازی نیست مجددا به برنج روغن اضافه شود.

4- زمان تفت میگو به طور کلی نباید از 5-6 دقیقه بیشتر بشود ، میگو سریع میپزد و اگر زمان پخت طولانی شود حالت خودش را از دست داده و خشک میشود.

5- به این غذا بر حسب علاقه قارچ تفت داده شده یا هویج نیز میتوان اضافه کرد.

6- انواع دیگر پلوی چینی، با مرغ و گوشت نیز تهیه میشود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید