امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 241232 |
تاریخ انتشار : 31 شهریور 1397 - 23:30 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه برترین‌ها – الهام مظفری: میگوی کاجون تند و پنیری، خوشمزه‌ترین پیش غذا برای مهمانی‌ها است، یک غذای سریع، آسان و پر از عطر و طعم!   مواد لازم: ۲ قاشق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل قرمز یک قاشق چایخوری پونه خشک […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

برترین‌ها – الهام مظفری: میگوی کاجون تند و پنیری، خوشمزه‌ترین پیش غذا برای مهمانی‌ها است، یک غذای سریع، آسان و پر از عطر و طعم!
 
طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه
مواد لازم:
  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  • یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • یک قاشق چایخوری پونه خشک
  • یک قاشق چایخوری ریحان خشک
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • یک قاشق چایخوری پودر پیاز
  • یک قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۵ قاشق غذاخوری کره
  • نصف یک پیاز کوچک خرد شده
  • دو حبه سیر له شده
  • یک فلفل قرمز کوچک خرد شده
  • سه شاخه کرفس متوسط خردشده
  • ۴۵۰ گرم میگوی پاک شده
  • ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای (در دمای اتاق)
  • نصف پیمانه خامه
  • ۱۱۰ گرم پنیر پارمزان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • نان تست برای خوردن

طرز تهیه:

1. برای تهیه ادویه کاجون، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک ظرف متوسط را با کمی کره چرب کنید و روی سینی فر بگذارید. پاپریکا، فلفل قرمز، پونه، ریحان، آویشن، پودر پیاز و پودر سیر را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. مخلوط را فعلا کنار بگذارید.

طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

2. کره را در یک ماهیتابه نچسب متوسط انداخته و روی حرارت قرار دهید. آن را گرم کنید تا شروع به کف کردن کند. پیاز و سیر را اضافه کنید و بپزید تا زمانیکه پیاز شفاف شود (حدود ۳ دقیقه)
فلفل قرمز و کرفس خرد شده را همراه با مخلوط ادویه کاجون اضافه کنید. ۵ دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که سبزیجات شروع به نرم و قهوه‌ای شدن کنند.

طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

3. میگو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید. حرارت را کم کنید.

طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

4. پنیر خامه ای، خامه و سه چهارم پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که یک دست شوند. نمک و فلفل به اندازه کافی بپاشید.

طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

5. مخلوط را در ظرف مورد نظرتان بریزید و باقیمانده پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.

طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

6. ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی و معطر شود داخل فر بپزید. با احتیاط ظرف را از فر درآورید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند و سپس میل کنید.

طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

7. این غذا را گرم و همراه با کراکر یا نان تست میل کنید و لذت ببرید!

طرز تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید