امروز: شنبه, ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 21 شوال 1446 | 2025-04-19
کد خبر: 263215 |
تاریخ انتشار : 19 اسفند 1397 - 7:55 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه مرنگ سوئیسی؛ مخصوص پذیرایی عید نوروز مجله آرگا: در این بخش طرز تهیه مرنگ سوئیسی را برای علاقمندان به پخت و تزیین مدل‌های مختلف شیرینی و کیک ارائه می‌نماییم، که مناسب پذیرایی عید میباشد. امیدوارم از تهیه آن لذت ببرید. مرنگ سوئیسی از جمله شیرینی ساده خوشمزه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه مرنگ سوئیسی؛ مخصوص پذیرایی عید نوروز

مجله آرگا: در این بخش طرز تهیه مرنگ سوئیسی را برای علاقمندان به پخت و تزیین مدل‌های مختلف شیرینی و کیک ارائه می‌نماییم، که مناسب پذیرایی عید میباشد. امیدوارم از تهیه آن لذت ببرید.

مرنگ سوئیسی از جمله شیرینی ساده خوشمزه با طرز تهیه سریع و آسان است، از مرنگ برای تزیین کیک‌ها و نان‌ها همانند کیک شکلاتی، مافین ها، کیک اسفنجی و … استفاده می‌شود و طعم و شکل خاصی به آن‌ها می‌دهد، از این رو در ادامه می‌توانید، با طرز تهیه مرنگ سوئیسی آشنا شوید.

مواد لازم

  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: ۱۷۵ گرم
  • وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه مرنگ سوئیسی؛ مخصوص پذیرایی عید نوروز

طرز تهیه مرنگ سوئیسی

۱. ابتدا سفیده‌های تخم مرغ را داخل یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید و با همزن آن را به هم بزنید، تا زمانی که کاملا کف کند و سفید گردد.

۲. در ادامه باید با استفاده از یک قاشق در یک جهت سفیده را به آرامی هم بزنید و در همان حال کم کم شکر را به آن بیافزاید (بهتر است هر بار، یک قاشق شکر به سفیده اضافه کنید) و به خوبی به هم بزنید تا مخلوطی براق حاصل آید.

۳. در مرحله بعدی طرز تهیه مرنگ سوئیسی باید، وانیل را به آن اضافه نمایید و دوباره مواد را به طور کامل در یک جهت به هم بزنید.

۴. حال داخل سینی فر را با استفاده از کاغذ مخصوص شیرینی پزی بپوشانید، بعد برای باعث ثابت ماندن کاغذ درون سینی، در چهار گوشه آن با قاشق مقداری از مایع آماده شده را بریزید، سپس مابقی مایع را به ۶ قسمت (توده) تقسیم کنید و با فاصله داخل سینی فر بگذارید. (همچنین می‌توانید مایع را درون قیف قنادی بریزید و بعد مواد را به مقدار هم اندازه و با فاصله داخل سینی بریزید).

۵. در مرحله آخر، سینی را درون فر، که از ابتدای کار با حرارت ۱۴۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید، قرار دهید تا بپزد. مدت زمان لازم برای پخت مرنگ سوئیسی در صورتی که می‌خواهید مغز مرنگ نرم باشد ۷۵ دقیقه است، که بعد از خارج کردن آن از داخل فر، باید کاغذ مخصوص شیرینی پزی را از آن‌ها جدا نمایید و برای خنک شدن، مرنگ‌ها را روی قفسه توری بچینید. اما چنانچه تمایل به مغز پخت شدن آن دارید، باید برای پخت کامل آن ۹۰ دقیقه صبر کنید، تا بپزد. سپس فر را خاموش نمایید و اجازه دهید تا به مدت ۴ ساعت درون فر باقی بماند و نهایتا آن را روی قفسه توری بگذارید تا کاملا خنک شود.

نکته:

  • با استفاده از انواع ماسوره ها و اضافه کردن رنگ خوراکی به مواد خود زیبایی این شیرینی ها را دو چندان کنید.

طرز تهیه مرنگ سوئیسی؛ مخصوص پذیرایی عید نوروز

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید