به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه مربای هلو و شلیل ماهنامه کیک و شیرینی – روشنک گودرزی: هلو و شلیل از میوه های تابستانی پرخاصیت هستند که کم کم فصلشان فرا میرسد. اگر میخواهید از خواص بی نظیر آنها در فصلهای دیگر هم بهره ببرید مربای هلو و شلیل را تهیه کنید. مواد […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
طرز تهیه مربای هلو و شلیل
ماهنامه کیک و شیرینی – روشنک گودرزی: هلو و شلیل از میوه های تابستانی پرخاصیت هستند که کم کم فصلشان فرا میرسد. اگر میخواهید از خواص بی نظیر آنها در فصلهای دیگر هم بهره ببرید مربای هلو و شلیل را تهیه کنید.
مواد لازم:
- هلو زعفرانی: 500 گرم
- شلیل (شبرنگ): 500 گرم
- شکر: 1 کیلو
- آب: 1 پیمانه
- پرک بادام: به مقدار لازم
- دانه های هل: به مقدار لازم
- زعفران: چند پر
طرز تهیه:
1. شکر را به همراه آب درون قابلمه لعابی ریخته و روی شعله ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر حل شود و شربت بجوشد. باید شربت به قوام کامل برسد.
2. شلیل و هلوها را با سلیقه دلخواه برش زده و بعد از قوام آمدن شربت، به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا میوه ها بپزد ولی له نشود.
3. در این مرحله پرک بادام، دانه های هل و زعفران را اضافه می کنیم و بعد از چند جوش قابلمه را از روی شعله بر می داریم و اجازه می دهیم مربا درون قابلمه خنک شود. سپس در شیشه مورد نظر خالی می کنیم.
نکته:
1. برای اینکه مربا شکرک نزند باید دقت کنید که بعد از جوش آمدن شربت به هیچ عنوان آن را هم نزنید و اجازه دهید خوب قوام بیاید. چون بعد از اضافه کردن میوه ها به علت وجود آب درون میوه کمی شربت رقیق خواهدشد.
2. می توانید از خلال بادام به جای پرک استفاده کنید.
3. اسانس این مربا به سلیقه شماست. می توانید از وانیل هم استفاده کنید.
4. برای جلوگیری از کپک مربا، حتما شیشه را استریل کنید.
5. اگر شربت خوب بجوشد و قوام بیاید نیاز به آبلیمو برای جلوگیری از کپک نداریم. اما اگر خواستید برای اطمینان اضافه کنید، یک دوم قاشق چای جوری آبلیموی تازه کافی است.
6. هلو و شلیل را بعد از جدا کردن از هسته وزن می کنیم.
منبع : Bartarinha
اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.
منبع خبر (تحریریه ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=231505
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.