امروز: چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 12 جماد أول 1446 | 2024-11-13
کد خبر: 248064 |
تاریخ انتشار : 21 دی 1397 - 1:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید! وب‌سایت تصویر زندگی: مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لذت ببرید. مواد لازم شکر: نیم […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

وب‌سایت تصویر زندگی: مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم

  • شکر: نیم کیلو
  • موز: 7 عدد
  • آبلیموی تازه: 3 عدد لیمو تازه
  • زعفران دم کرده در گلاب: به میزان دلخواه
  • خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده: در صورت تمایل
  • آب: 2 پیمانه

طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

دستور پخت مربای موز

1. شکر را با مقداری آب به جوش می آوریم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید.

2. بعد موزها را با ضخامت متوسط حلقه حلقه کرده و به آب لیمو ترش تازه آغشته میکنیم.

3. آب لیموها را روی موزها ریخته و آرام با دست هم میزنیم تا همه موزها به آب لیموها آغشته بشوند. حتما این کار را انجام دهید زیرا باعث میشود موز رنگش تیره نشود و مربای خوش رنگی داشته باشید.

4. بعد از اینکه شربت قوام آمد موزها را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه بجوشد. البته بستگی به موز هم داره که چقدر رسیده باشد.

5. حواستان باشد که موزها له نشود و در آخر هم زعفران و گلاب را که قبلا دم کرده اید به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله خاموش میکنیم.

6. کمی که سرد شد خلال پسته و بادام و گردو را اضافه میکنیم.

7. بعد از خنک شدن مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و بدون درب چند روزی داخل یخچال میگذاریم.

نکات

  • موزها را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند.
  • مربا را مثل آش هم نزنید که موزها له شده و مربا شبیه حلوا میشود.
  • استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن به جلوگیری از سیاه شدن موزها کمک میکند.
  • موزها باید داخل شربت باشند که در اثر ماندن سیاه نشوند.
  • این مربا ماندگاری بالایی ندارید. پس سعی کنید آن را زودتر مصرف کنید و آنرا داخل فریزر نگهداری فرمایید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید