امروز: یکشنبه, ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 5 ذو الحجة 1446 | 2025-06-01
کد خبر: 237951 |
تاریخ انتشار : 21 مرداد 1397 - 8:30 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه فلن مغزدار ماهنامه کیک و شیرینی: دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل است. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه می‌شود به همین دلیل خیلی مقوی سالم است. پس حتما این دسر را تهیه کنید و لذت ببرید. مواد لازم […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه فلن مغزدار

ماهنامه کیک و شیرینی: دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل است. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه می‌شود به همین دلیل خیلی مقوی سالم است. پس حتما این دسر را تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم کاستارد:

  • تخم مرغ: 4 عدد
    پودر نارگیل: 100 گرم
    شیرعسلی: 320 گرم
    شیر (کم چرب): 400 میلی لیتر
    شیر نارگیل: 160 میلی لیتر

مواد لازم لایه کارامل:

  • شکر: 75 گرم
    آب: 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):

  • شیر عسلی: 2 قاشق سوپ خوری
    شکلات تلخ (70 درصد): 50 گرم

فلن مغزدار

طرز تهیه:

  1. ابتدا برای تهیه لایه کارامل، آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشقی چوبی مواد را هم بزنید تا به رنگ کاراملی در آمده و غلظت یابند.
  2. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کارامل را کف قالب های فلن بریزید.
  3. برای تهیه کاستارد، زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید.
  4. زرده های تخم مرغ، شیر عسلی، شیر و شیر نارگیل را با هم به خوبی مخلوط کنید.
  5. پودر نارگیل را اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  6. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کنند.
  7. این مخلوط را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و سپس در قالب های فلن روی لایه کارامل بریزید.
  8. قالب ها را به سینی فر حاوی آب داغ انتقال داده و حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
  9. برای تهیه فیلینگ، شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
  10. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و نوک سری قیف را در وسط فلن ها سرو کنید و آنها را با مخلوط فیلینگ پر کنید.
  11. آنها را دوباره حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید.
  12. در پایان، فلن ها را در آورده و اجازه دهید به طور کامل در مجاورت دمای محیط خنک شوند.
  13. در صورت تمایل روی آنها را با میوه های دلخواه و برگ نعناع تزئین و سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید