امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 224207 |
تاریخ انتشار : 10 اسفند 1396 - 13:46 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه فلافل خانگی وبسایت دونفره: ریشه فلافل به کشور های عربی برمیگرده و وقتی به جنوب ایران رسیده به خاطر طعم خوب، قیمت ارزون، مفید و مقوی بودنش و در آخر طرز تهیه نسبتا آسونی که داره در تمام ایران شناخته شده و الان هم کمتر کسیه که […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه فلافل خانگی

وبسایت دونفره: ریشه فلافل به کشور های عربی برمیگرده و وقتی به جنوب ایران رسیده به خاطر طعم خوب، قیمت ارزون، مفید و مقوی بودنش و در آخر طرز تهیه نسبتا آسونی که داره در تمام ایران شناخته شده و الان هم کمتر کسیه که یا اسمشو نشنیده باشه یا اینکه نخورده باشدش. در ایران فلافل با مواد اولیه مختلفی درست میشه و من در این مطلب ساده ترین دستورش رو براتون میگم.

مواد لازم برای تهیه فلافل

  •     ۱۵۰ گرم نخود خام
  •     ۱ حبه سیر خام
  •     ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  •     ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
  •     ۱/۲ قاشق چایخوری زرچوبه
  •     پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
  •     نمک به مقدار لازم
طرز تهیه فلافل خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه 

1- خیس دادن نخود برای فلافل

2 – فلافل با نخود خامی که کاملا خیس خورده باشه تهیه میشه و احتیاجی به پختن نخود ها نیست. پس از یک روز قبل نخودها رو خیس کرده و چند بار هم آبشون رو عوض میکنیم تا نفخشون بره و آب رو به خودشون بکشن و کمی نرم بشن. بعد از یک روز هم نخود هارو داخل صافی میریزیم تا آب اضافیشون کاملا بره.

3- حالا نخود و یک حبه سیری که داشتیم رو داخل غذاساز میریزیم و با هم مخلوطشون میکنیم تا کاملا پودر بشن.

4- بعد از اینکه سیر و نخود رو با هم پودر کردیم داخل یه کاسه میریزیمشون و آرد نخود چی، زرچوبه،دارچین، نمک و به مقداردلخواه با توجه به تندی که میپسندیم فلفل قرمز رو هم اضافه کرده و مواد رو با قاشق مخلوط میکنیم.

5- مقدار فلفل کاملا سلیقه ای ولی در کل فلافل به عنوان یه غذای تند معروفه.

6- حالا برای بار دوم مخلوط رو داخل غداساز ریخته و یکبار دیگه غذاسازو روشن میکنیم تا مخلوط حالتی تقریبا شبیه به یه خمیر با خورده های قابل مشاهده نخود به خودش بگیره و انسجام پیدا کنه.

7- حالا یه مقدار از مخلوط رو برمیداریم و اول گوله اش میکنیم و بعد کمی فشارش میدیم تا یکم صاف بشه.

8- وقتی تمام مواد رو شکل دادیم روی کاغذ روغنی میذاریمشون و برای مدت یک ربع الی نیم ساعت داخل فریزر میذاریم تا موقع سرخ شدن منسجم بمونن و وا نرن.

9- بعد از نیم ساعت فلافل هارو داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی هم بشن.

10- در نهایت بعد از سرخ شدن روی دستمال میذاریمشون تا روغن اضافیشون هم بره.

11- این فلافل ها به دلیل خام بودن نخودی که داخلشون استفاده میشه پوک و ترد میشن و روغن کمی هم به خودشون میکشن در صورتی که ترجیح میدین فلافلتون لطیف تر باشه میتونین یک عدد سیب زمینی پخته رو با مابقی مواد داخل غذاساز بریزین و در صورتی که انسجام مواد کم شد از یک عدد تخم مرغ خام هم استفاده کنین در اینصورت فلافلتون نرم و لطیف میشه و روغن بیشتری هم به خودش میکشه.

12- حالا فلافل های خوشمزه ما حاضرن و آماده سرو کردن

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید