امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 404781 |
تاریخ انتشار : 17 آذر 1399 - 21:43 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه شیر برنج؛ نذری متفاوت و خوشمزه وب‌سایت دونفره – معصومه رجایی: کلا شیر برنج غذای خوشمزه‌ای هست که خیلی‌ها دوسش دارن. علاوه بر ماه رمضان، در ماه محرم هم می‌تونه گزینه‌ی خوبی برای نذری دادن باشه. البته می‌شه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه شیر برنج؛ نذری متفاوت و خوشمزه

وب‌سایت دونفره – معصومه رجایی: کلا شیر برنج غذای خوشمزه‌ای هست که خیلی‌ها دوسش دارن. علاوه بر ماه رمضان، در ماه محرم هم می‌تونه گزینه‌ی خوبی برای نذری دادن باشه. البته می‌شه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی‌ها هم سرو کرد. در این مطلب طرز تهیه کامل شیر برنج رو قرار میدم که می‌تونید برای نذری انتخابش کنید و هم برای یک سفره خودمونی خونه به عنوان یک شام سبک هم روش حساب کنید و دیگه تدارک شام نبینید.

طرز تهیه شیر برنج مجلسی

مواد لازم

  • برنج ۱ پیمانه
  • گلاب یک پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر یک لیتر
  • هل ساییده یک قاشق چ
  • خامه دو-سه قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • شکر رو با توجه به ذائقه تون کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه شیر برنج مجلسی

طرز تهیه شیر برنج مجلسی

طرز تهیه

اگه بخواید عطر گلاب در شیر برنجتون قالب بشه بهتره که برنج رو از شب قبل با گلاب خیس بدید. برنج رو با دو پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت میذاریم و اونقدر میپزیم تا کاملا وا بره. میتونید از برنج نیم دونه هم استفاده کنید.

بعد از اینکه برنج کاملا پخت، اگر از برنج کامل استفاده کرده بودید و نیم دونه نبود با پشت قاشق سعی کنید کمی برنج رو له کنید.

بعد هم شیر رو به همراه خامه اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا به جوش بیاد. فقط در این بین مراقب باشید که شیر برنجتون سر نره.

بعد از به جوش اومدن شکر و پودر هل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کالا حل بشه. این مقدار شکر به اندازه شیرینی متوسط هست. پس شیرینیش رو هم تست کنید و اگر به نظرتون کم بود باز هم شکر اضافه کنید. گهگاهی هم بزنید تا سر نره.

این کار رو ادامه بدید تا حدود یک ساعت و نیم شیر برنج کاملا جا بیفته و بافتی مثل شله زرد پیدا کنه. توی این زمان مقداری از حجم شیر برنجتون هم به دلیل تبخیر شیر کم میشه. در ده دقیقه آخر هم گلاب رو اضافه کنید.

بعد از اینکه شیر برنجتون بافتی مثل شله زرد پیدا کرد و کاملا جا افتاد زیرش رو خاموش کنید.

توصیه میکنم تا داغه در ظرف مورد نظرتون بکشید، چون وقتی که خنک بشه سطح روش یک لایه میبنده و برای توی ظرف کشیدن ظاهر مناسبی نداره.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید