امروز: یکشنبه, ۵ مرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 2 صفر 1447 | 2025-07-27
کد خبر: 335877 |
تاریخ انتشار : 27 دی 1398 - 16:19 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه شیرینی کَره‌ای برای دورهمی‌های دوستانه ماهنامه کیک و شیرینی: شیرینی کره‌ای شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است و دارای طعمی متفاوت و بی نظیر است، در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه شیرینی کره‌ای محبوب و دوست داشتنی در منزل آشنا سازیم. […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه شیرینی کَره‌ای برای دورهمی‌های دوستانه

ماهنامه کیک و شیرینی: شیرینی کره‌ای شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است و دارای طعمی متفاوت و بی نظیر است، در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه شیرینی کره‌ای محبوب و دوست داشتنی در منزل آشنا سازیم.

شیرینی کره‌ای از انواع شیرینی‌های خوشمزه و خوش طعم است که به عنوان میان وعده و نیز به مناسبت عید نوروز می‌توانید این شیرینی را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه شیرینی کره‌ای در منزل به راحتی امکان پذیر است.

مواد لازم خمیر:

  • کره (سرد): 200 گرم
    شکر: 125 گرم
    زرده تخم مرغ (درشت): 3 عدد
    آرد: 280 گرم
    نمک: به مقدار لازم
    پودر کاکائو: 15 گرم

مواد لازم رویه:

  • شکلات تلخ: 100 گرم
    شکلات سفید: 100 گرم
    چیپس شکلات: به مقدار لازم
    مربای زردآلو: به مقدار لازم
    نوتلا: به مقدار لازم
    خشکبار: به مقدار لازم
    پودر شکر: به مقدار لازم

شیرینی کره ای

طرز تهیه:

  1. ابتدا برای تهیه خمیر، کره، شکر و نمک را به خوبی با هم مخلوط کنید.
  2. زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
  3. در پایان آرد را اضافه کرده.
  4. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
  5. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از قسمت های خمیر پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.
  6. هر قسمت خمیر را در فویل بپیچید و حدود 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
  7. پس از استراحت دادن خمیر، دوباره آن را کمی ورز دهید.
  8. خمیر را روی سطح کار آرد پاشیده شده به ضخامت حدود 5 الی 6 میلی متر پهن کنید.
  9. با استفاده از قالب های دلخواه خمیر را به اشکال مختلف قالب بزنید.
  10. شیرینی ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
  11. حدود 10 الی 12 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
  12. شکلات ها را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید.
  13. روی شیرینی ها را به سلیقه خود با شکلات ذوب شده، چیپس شکلات، مربای زردآلود، نوتلا، خشکبار و پودر شکر تزئین کنید.

نکته:

1. این شیرینی های خوشمزه را تا 6 الی 7 روز در ظرف در دار می توانید نگهداری کنید.

2. در صورت تمایل می توانید پوست رنده شده لیموترش نیز به خمیر اضافه کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید