به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه سالاد سزار مخصوص گیاهخواران وبسایت هفت گنج: اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
طرز تهیه سالاد سزار مخصوص گیاهخواران
وبسایت هفت گنج: اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه سالاد:
- نخود پخته 400 گرم
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- سیر پوست کنده 1 حبه
- نان 2 برش
- برگ رزماری 1 عدد
- کلم بروکلی بدون ساقه 500 گرم
- نصف لیمو، آب گرفته شده
مواد لازم برای تهیه سس سالاد:
- سیر تفت داده شده 1 حبه
- شیر سویا 250 میلی لیتر
- سرکه سیب 20 میلی لیتر
- روغن آفتاب گردان 300 میلی لیتر
طرز تهیه:
1.فر را با دمای 90 درجه سانتیگراد گرم کنید. نخودها را با روغن زیتون مخلوط کزده و در سینی مخصوص فر بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا به خوبی ترد و طلایی شوند.
2.نان را به قطعات کوچکتر برش دهید و سیر را به دو تکه تقسیم کنید. سیر را روی تمام قطعات نان ماساژ دهید. سپس نان ها را روی سینی فر بچینید. روی آن رزماری بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند.
3.کلم بروکلی را در کاسه ای بزرگ بریزید و آن را با روغن زیتون و آب لیمو مخلوط کنید. سپس به مدت 10 دقیقه کلم ها را ماساژ دهید تا رنگ برگ های آن به سبز تیره تغییر رنگ دهند.
4.سیر، شیر سویا و سرکه را با هم ترکیب کنید تا سس سالاد آماده شود.
5.برای سرو کردن، کلم را با 3/2 سس مخلوط کنید و نان و نخود را روی کلم ها قرار دهید.
منبع : Bartarinha