امروز: یکشنبه, ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 15 شوال 1446 | 2025-04-13
کد خبر: 230385 |
تاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1397 - 22:30 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه دلمه کلم قالبی سایت شور شیرین: انواع دلمه رو میشه هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو کرد و مخصوصا برای مهمونی ها گزینه ای مجلسی و دلچسبی هستش اگر با مدل جدید پخته بشه. مواد لازم : برنج 1 پیمانه لپه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه دلمه کلم قالبی

سایت شور شیرین: انواع دلمه رو میشه هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو کرد و مخصوصا برای مهمونی ها گزینه ای مجلسی و دلچسبی هستش اگر با مدل جدید پخته بشه.

مواد لازم :

  • برنج 1 پیمانه
  • لپه یک‌سوم پیمانه
  • سویا خشک یک‌دوم پیمانه
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری
  • ادویه یک قاشق چایخوری
  • سبزی دلمه خرد کرده 300 گرم
  • (تره، شوید، گشنیز، ترخون، مرزه)
  • خلال بادام یک‌دوم پیمانه
  • خلال نارنج شیرین کرده یک‌دوم پیمانه
  • پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
  • شکر به میزان لازم
  • سرکه به میزان لازم
  • کلم برگ 1 کیلو
  • زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری
  • پنیر موزارلا کم چرب دالیا 150 گرم

دلمه کلم قالبی

طرز تهیه:

  1. برنج، لپه و سویا را جداگانه بخیسانید، ‌برنج را آبکش کنید. آن‌گاه لپه را بپزید و سپس سویا را در صافی بریزید و قدری بفشارید.
  2. حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید، سویا، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را بیفزائید و سویا را تفت دهید.
  3. اینک سبزی را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید حالا لپه، برنج، خلال بادام، خلال نارنج و پیازداغ را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  4. اکنون با شکر و سرکه شهد درست کنید. سپس قابلمة مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید.
  5. قدری نمک به آن بیفزائید. قسمت ریشه‌ای کلم را بصورت مخروطی ببرید و از همان طرف داخل آب جوش قرار دهید.
  6. به مدت تقریبی یک‌ربع هر اندازه از برگ‌ها که نرم شد را جدا سازید و در سینی قرار دهید به همین صورت برگ کلم‌های نیم‌پز و نرم شده را جدا سازید.
  7. قسمت برجسته و سفت را نیز با کارد جدا کنید. حالا قالب مناسبی را چرب کنید و برگهای کلم را درون آن به شکلی قرار دهید تا از لبه‌ها بیرون نزنند.
  8. اینک شهد، زعفران و پنیر را به مواد فراهم کرده اضافه و مخلوط نمائید و آن را داخل حفره قالب بریزید و با پشت قاشق بفشارید یک لایه از برگ کلم رویش قرار دهید و لبه‌ها را روی آن برگردانید.
  9. سپس قدری روغن رویش بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید. حالا در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 45 دقیقه دلمه را بپزید.
  10. اکنون دلمه قالبی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید