امروز: دوشنبه, ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 16 شوال 1446 | 2025-04-14
کد خبر: 240038 |
تاریخ انتشار : 16 شهریور 1397 - 20:30 | ارسال توسط :
0
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه دلمه سیرابی؛ یک دلمه متفاوت وب‌سایت آکا ایران: دلمه از غذا‌های محبوب ایرانی هاست که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه یک نوع دلمه متفاوت را برایتان آورده ایم که شاید تا به حال درست نکرده باشید. دلمه سیرابی که با نخ و سوزن آن […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه دلمه سیرابی؛ یک دلمه متفاوت

وب‌سایت آکا ایران: دلمه از غذا‌های محبوب ایرانی هاست که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه یک نوع دلمه متفاوت را برایتان آورده ایم که شاید تا به حال درست نکرده باشید. دلمه سیرابی که با نخ و سوزن آن را دوخته ایم!

مواد اولیه دلمه سیرابی:

  • سیرابی تمیز شده یک دست 100 گرم / 33 کالری
  • ماست دو پیمانه 100 گرم / 55 کالری
  • سیر چهار حبه 100 گرم / 120 کالری
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری 100 گرم / 76 کالری
  • رب فلفل یک قاشق سوپ خوری
  • کره یک قاشق سوپ خوری 100 گرم / 737 کالری
  • روغن زیتون 4/1 پیمانه 100 گرم / 0 کالری
  • پیاز متوسط دو عدد 100 گرم / 5 کالری

مواد لازم برای داخل دلمه :

  • مواد لازم اندازه مقدار / کالری
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم 100 گرم / 320 کالری
  • پیاز متوسط چهار الی پنج عدد 100 گرم / 5 کالری
  • برنج نیم دانه یک پیمانه 100 گرم / 360 کالری
  • جعفری یک دسته کوچک 100 گرم / 25 کالری
  • سیر دو حبه 100 گرم / 120 کالری
  • رب فلفل یک قاشق مرباخوری
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری 100 گرم / 76 کالری
  • نمک و فلفل قرمز به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری

طرز تهیه دلمه سیرابی

طرز تهیه

1. سیرابی را به صورت مربع های 7 * 7 برش می زنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر می خوابانیم.

2. گوشت چرخ کرده، پیازهای نگینی ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ساطوری شده.

3. سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.

4. سیرابی های مزه دار شده را آب می کشیم و از مواد گوشتی داخل آن ها گذاشته و دور آن را با نخ و سوزن می دوزیم.

5. درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون را ریخته و رب گوجه فرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

6. سپس دلمه های پیچیده شده را داخل آن چیده و آب جوش را اضافه می کنیم، نمک و فلفل می زنیم و در زودپز را می بندیم تا دلمه ها بپزند.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید