امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 219408 |
تاریخ انتشار : 15 بهمن 1396 - 8:30 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه دلمه برگ مو وب‌سایت دلگرم: گوشت را با روغن تفت داده و نمک و زردچوبه اضافه کنید و یک لیوان آب اضافه کرده و بپزید و صبر کنید تا آب آن تبخیر شود. مواد لازم: گوشت چرخ کرده يا قيمه ۳۰۰ گرم برنج1 پیمانه لپه 1 پیمانه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه دلمه برگ مو

وب‌سایت دلگرم: گوشت را با روغن تفت داده و نمک و زردچوبه اضافه کنید و یک لیوان آب اضافه کرده و بپزید و صبر کنید تا آب آن تبخیر شود.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده يا قيمه ۳۰۰ گرم
  • برنج1 پیمانه
  • لپه 1 پیمانه
  • سبزی خرد شده ( ترخون ، مرزه ، ریحان ، جعفری ، شوید ، گشنیز و پیاز چه ) ۱ پیمانه
  • زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
  • نمک و زرد چوبه و فلف سياه و قرمز به میزان لازم
  • خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده ۴ قاشق غذا خوری
  • روغن حيواني به میزان لازم
  • پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
  • زعفران دمكرده به ميزان لازم
  • برگ مو به ميزان لازم
  • سركه و شكر به ميزان لازم ( تقريباً نيم ليوان سركه و يك ليوان شكر )

طرز تهیه دلمه برگ مو


طرز تهیه دلمه برگ مو:

1. گوشت را با روغن تفت داده و نمک و زردچوبه اضافه کنید و یک لیوان آب اضافه کرده و بپزید و صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .

2. برنج را با 2 پیمانه آب وکمی نمک و زرچوبه روی حرارت بصورت کته در آورید.

3. لپه را با آّب ونمک بپزید .

4. گوشت ، لپه و کته را با سایر مواد { سبزي خرد شده و پياز سرخ شده و خلال پوست پرتقال و زرشك قرمز و پودرفلفل مخلوط کنید .

5. برگ مو را تمیز بشویید و درظرفی آب بریزید و برگ ها را در آن قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و برگ ها نرم شود بعد از روی حرارت بردارید و روی صافی بریزید .

تهيه و استفاده چاشني :

1. سركه و شكر را با هم مخلوط كرده و هم بزنيد و بعد بچشيد ميزان چاشني را در صورت لزوم تغيير دهيد و در صورتي كه شيريني آن كم بود شكر بيفزائيد واگر ترشي آن به دلخواهتان نبود ميزان سركه را تغيير دهيد واگر از آب گوشت باقي مانده بود به آن اضافه كنيد واگر نه دو ليوان آب اضافه كنيد يك سوم آنرا با مواد مخلوط كنيد تا در ضمن پيجيدن مواد ،كاملاً مزه دار شود بعد به شكل كه در تصوير ميبينيد برگها را با مواد پر كنيد و دوباره كمي چاشني در داخل هر برگ روي مواد ريخته و بپيچيد .

2. کمی روغن كف ديگ بریزید و با يك لايه برگ آنرا بپوشانید دلمه ها را كنار هم روي آ ن چيده تا تمام دلمه ها در قابلمه چيده شود بقيه چاشني را روي دلمه هادر قابلمه بريزيد واگر چاشني كم بود مجدداً با شكر و سركه و آب تهيه كنيد و نصف ليوان چاشني اضافه كنيد تا در هنگام دم افتادن دلمه ها نسوزد درب قابلمه را گذاشته و روي شعله كم بگذاريد و سه ربع الي يك ساعت بعد وقتي كه كاملاً بخار كرده و چاشني زير آن به جوش آمده و احساس كرديد كه دم افتاده دلمه ها آماده و ميتوانيد در ديس كشيده و روغن حيواني و زعفران دم كرده روي آن بريزيد و سر ميز غذا ميل كنيد .

3. بعضي از خانمها از برگ نجوشيده و يا برنج خيس خورده در تهيه دلمه استفاده ميكنند و براي اينكه دلمه ها باز نشود با گذاشتن يك شي سنگين روي آن دلمه را دم مي اندازند اين روش به نظر من جالب نيست چون اولاً چاشني بعضي از دلمه ها به علت همين برگها سفت و نجوشيده از آن خارج ميشود و دلمه ها بي مزه ميشوند و محتويات دلمه يكسان نمي پزد و فرم نا هنجاري هم دارد ولي با روشي كه من توضيح دادم دلمه ها را مدل بقچه ويا مدل سيگار برگ ويا مدل سه گوش ميتوانيد بپيچيد و خيلي زيبا از آب در ميآيد و چاشني دلمه ها عين هم شده و از يك عدد برگ براي پيچيدن استفاده ميكنيد و دلمه ها نقلي و لقمه اي ميشود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید