به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه جوجه ترش با سس اناری سایت ایزی پز – نگین نورخدایی: جوجه ترش یه غذای لذیذ از خطه گیلان، با طعم سس انار کنار برنج زعفرانی و عطر پونه وعدهای خوشمزه و دلچسب است. مواد لازم: 200گرم سینه مرغ 100 گرم برنج ایرانی 15 گرم […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
طرز تهیه جوجه ترش با سس اناری
سایت ایزی پز – نگین نورخدایی: جوجه ترش یه غذای لذیذ از خطه گیلان، با طعم سس انار کنار برنج زعفرانی و عطر پونه وعدهای خوشمزه و دلچسب است.
مواد لازم:
- 200گرم سینه مرغ
- 100 گرم برنج ایرانی
- 15 گرم گردو
- 40 گرم رب انار
- 20 میلی لیتر روغن کنجد
- 0.5 عدد پیاز
- 10 گرم دانه انار
- 20 گرم کره
- 20 میلی لیتر زعفران
- 1 شاخه پونه
- به مقدار لازم نمک
- به مقدار لازم فلفل سیاه
دستور پخت قدم به قدم
- مواد اولیه را بشویید. پیاز را پوست کنده و خلالی برش دهید. سینه مرغ را مکعبی برش دهید. برگهای پونه را از شاخه جدا کنید و درون آب سرد قرار دهید.
- در کاسهای گردو را پودر کنید و با نیمی از روغن کنجد، پیاز، مقداری نمک و فلفل و رب انار ترکیب کنید و تکههای مرغ را در این ترکیب گذاشته و در یخچال قرار دهید و به مدت 60 دقیقه و در صورت داشتن زمان، تا 12 ساعت اجازه استراحت به گوشت دهید.
- تکههای مرغ را در ترکیب آماده شده قرار دهید و روی آنرا با محافظ پلاستیکی بپوشانید سپس به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- درکاسهای برنج را چند مرتبه بشویید تا آب روی آن شفاف شود سپس با آب داغ و مقداری نمک به مدت یک ساعت خیس کنید. بعد از این مدت آب روی برنج را خالی و برنج را در آب در حال جوش بریزید. وقتی خطوط افقی روی برنج از بین رفت و خط وسط دانههای برنج درحال باز شدن بود برنج را آبکش کنید. کف قابلمه به دلخواه، نان یا سیب زمینی برای ته دیگ قرار دهید، برنج را درون قابلمه بریزید و روی آن به ازای هر نفر نصف استکان آب جوش و مقداری نمک و کره بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. زعفران را با مقداری برنج مخلوط و برای تزئین چلو از آن استفاده کنید.
- فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. تکههای مرغ را به سیخ بکشید. تابهای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید. هر طرف سیخها را در تابه به مدت یک تا دو دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید.
- سیخ جوجه را در سینی فر قرار دهید و به مدت 20-30 دقیقه در فر داغ شده بگذارید تا مغز پخت شود. جوجه ترش را در کنار چلو زعفرانی سرو کنید و با برگهای نعنا و دانههای انار تزئین کنید. نوش جان!
منبع : Bartarinha
اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.
منبع خبر (تحریریه ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=212877
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.