به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه جبنیه به همراه شربتِ بار روزنامه ایران – فلورا ریاضتی: جبنیه نونی هست که توی خمیرش پنیر مایع داره و بعد توی روغن سرخ میشه. البته مزه پنیر خیلی مشخص نیست. به هر حال گزینه خوبیه برای وقتی که زمان کمی دارید و میخواهید یه چیز فوری […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
طرز تهیه جبنیه به همراه شربتِ بار
روزنامه ایران – فلورا ریاضتی: جبنیه نونی هست که توی خمیرش پنیر مایع داره و بعد توی روغن سرخ میشه. البته مزه پنیر خیلی مشخص نیست. به هر حال گزینه خوبیه برای وقتی که زمان کمی دارید و میخواهید یه چیز فوری و خوشمزه درست کنید و به عنوان میان وعده، صبحانه و یا عصرانه نوش جان بفرمایید!
مواد لازم برای جبنیه:
- آردسفید: ۲ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
- تخممرغ: یک عدد
- خمیرمایه: ٢ قاشق چایخوری
- آب ولرم: یک دوم پیمانه
- شیرخشک: ٣ قاشق غذاخوری
- پنیرخامهای: ٣ قاشق غذاخوری
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. اول آب ولرم (بهطوری که انگشت را نسوزاند) را با یک قاشق شکرحل کنید و خمیرمایه را روی آن بپاشید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تاعمل بیاید.
۲. همه مواد را داخل غذاساز ریخته و تا جایی که مواد خمیر شده و یک جا جمع شود مخلوط کنید. اگر مواد شل بود، یک قاشق دیگر آرد به آن اضافه کنید تا جایی که خمیربه دست نچسبد.
۳. خمیر آماده را خوب ورز داده و با وردنه آن را باز کنید و به قطر ۲ میل آن را قالب بزنید.
۴. روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده را چیده و روی آن را بپوشانید به مدت نیم ساعت به خمیر استراحت دهید و سپس داخل روغن شناور سرخ کنید.
۵. بعد از سرخ شدن میتوانیم روی نانها عسل بمالیم یا اینکه داخل شربت (شربت بار) بگذاریم. همچنین میتوانید داخل این نانها پنیر بگذارید ونوش جان کنید.
همچنین برای شما همراهان گرامی طرز تهیه شربت بار را در ادامه توضیح داده ایم. امیدواریم لذت ببرید.
مواد لازم شربت بار:
- شکر ٢ پیمانه
- زعفران دم کشیده یک قاشق چایخوری
- آب یک پیمانه
- گلاب ٢ قاشق غذاخوری
- گلوکز یا عسل: یک قاشق غذاخوری
- جوهرلیمو یا آب لیمو ترش تازه: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. شکر و آب را باهم مخلوط کرده سپس زعفران وگلاب را نیز به آن اضافه میکنیم.
۲. شربت را روی حرارت میگذاریم و چند دقیقه یک بار آن را هم میزنیم تا شکر حل شود.
۳. بعد از اینکه شربت به جوش آمد دیگر هم نمیزنیم. حرارت را خیلی کم کرده و بگذارید نیم ساعت ریز بجوشد.
۴. جوهرلیمو را با یک قاشق آب حل کرده و به شربت اضافه کنید. در آخر گلوکز را اضافه کنید.
۵. بعد از٥ دقیقه شربت آماده است. برای گوشفیل باید شربت غلیظ و گرم باشد، اما برای زولبیا ازگرم مقداری بیشتر و برای بامیه ولرم رو به خنک باشد. این شربت را میتوانید از قبل درست کرده و در یخچال نگهداری کنید و در زمان استفاده آن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
نکته:
- گلوکز و جوهرلیمو را ازلوازم قنادی تهیه کنید.
- از این شربت برای تهیه زولبیا، بامیه و لقمههای پنیری سرخ شده استفاده میشود.
- برای گوشفیل باید شربت غلیظ و گرم باشد، اما برای زولبیا ازگرم مقداری بیشتر و برای بامیه ولرم رو به خنک باشد.
- این شربت را میتوانید از قبل درست کرده و در یخچال نگهداری کنید و در زمان استفاده آن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
منبع : Bartarinha