امروز: یکشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 27 صفر 1446 | 2024-09-01
کد خبر: 230418 |
تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1397 - 12:30 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه ترشی هفت بیجار وب‌سایت آشپزباشی: این ترشی یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست، در تبریز، هفت بیجار اصطلاحا به چیزی گفته میشود که مخلوط باشد، در آذربایجان یک غذا هم به این نام وجود دارد که غذائی شبیه تاس کباب هست. مواد لازم:     بادمجان  ۴ عدد […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

وب‌سایت آشپزباشی: این ترشی یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست، در تبریز، هفت بیجار اصطلاحا به چیزی گفته میشود که مخلوط باشد، در آذربایجان یک غذا هم به این نام وجود دارد که غذائی شبیه تاس کباب هست.

مواد لازم:

  •     بادمجان  ۴ عدد
  •     سیب زمینی ترشی  ۲ عدد
  •     هویج  ۲ عدد
  •     گل کلم  ۱ عدد متوسط
  •     گوجه فرنگی  ۱/۲ کیلوگرم
  •     فلفل دلمه ای  ۲ عدد
  •     کلم قرمز  ۱ عدد کوچک
  •     سیر  ۱ بوته
  •     سبزیجات  ۴ پیمانه
  •     سرکه  به میزان لازم
  •     نمک  ۳ قاشق غذاخوری
  •     ادویه ترشی  ۲ قاشق غذاخوری
  •     فلفل به میزان لازم

ترشی هفت بیجار


طرز تهیه:

    1- صیفی جات و سبزیجات خرد شده را لایه به لایه در ظرف بریزید.

    2– نمک و ادویه ترشی را به سرکه اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

    3- بعد از اینکه ظرف را با صیفی جات و سبزیجات پر کردید، سرکه را روی آن بریزید، تا کاملا روی آن ها را بپوشاند.

    4- درب ظرف را خوب ببندید تا هوا نکشد و آن را برای یک هفته در دمای محیط قرار دهید تا جا بیفتد.

نکات:

1– تمامی صیفی جات را تمیز بشویید، خشک کنید. بادمجان، هویج و سیب زمینی ترشی را پوست بگیرید و سپس تمامی صیفی جات را ریز و یک اندازه خرد کنید.

2– می توانید از ترکیبی از سبزیجات مانند نعناع، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز و جعفری استفاده کنید. سبزیجات را پاک کنید، تمیز بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را ریز خرد کنید. از سبزی خشک هم می توانید استفاده کنید. مقدار سبزیجات ذکر شده در مواد، مقدار سبزیجات بعد از خرد شدن است.

3– در صورت تمایل می توانید بادمجان را در میزان مساوی از سرکه و آب بپزید. در آن صورت نیازی نیست که پوست بادمجان را بگیرید. بعد از پخت آن را آبکشی کرده و خشک کنید.

4– از گوجه فرنگی نارس استفاده کنید.

5– ظرف مورد نظر را هم تمیز بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود.

6– اگر مایلید ترشی طعم تندتری داشته باشید، چند عدد فلفل تند به صورت درسته در آن قرار دهید.

7- می توانید میزان سرکه را کمتر و آب جوش سرد شده را جایگزین آن کنید تا مزه ی ترشی، ملایم تر شود.

8– در فصل های گرم سال حدود ۱ هفته و در فصل های سرد سال تا ۱ ماه زمان میبرد تا این ترشی جا بیفتد.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید