به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه ترشی ذرت؛ خوشمزهی پاییزی وبسایت غذالند – آشپزباشی: در این مطلب با طرز تهیه ترشی ذرت یا همان ترشی شیر بلال آشنا میشویم. این ترشی خوشمزه شامل ذرت، سیر، سرکه و نمک است. با توجه به این که مواد کمی برای آماده کردن این ترشی خوشمزه لازم […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
طرز تهیه ترشی ذرت؛ خوشمزهی پاییزی
وبسایت غذالند – آشپزباشی: در این مطلب با طرز تهیه ترشی ذرت یا همان ترشی شیر بلال آشنا میشویم. این ترشی خوشمزه شامل ذرت، سیر، سرکه و نمک است. با توجه به این که مواد کمی برای آماده کردن این ترشی خوشمزه لازم است تهیه آن بسیار ساده است و حالا که ذرت تازه در مغازهها پیدا میشود، به شما توصیه میکنیم حتما این ترشی خوشمزه را در منزل آماده کنید.
زمان لازم برای جا افتادن این ترشی یک هفته است؛ بنابراین در زمان کوتاهی میتوانید این ترشی خوشمزه را آماده کنید. طعم ترشی ذرت ملس است که میتواند باب میل بسیاری از افراد باشد. همان طور که اشاره شد ابتدا باید ذرتهایی که بصورت حلقهای برش داده شده اند در مقدار کمی سرکه جوشانده شوند تا ذرتها خوب پخته شوند.
حتما دقت کنید که هن پخت ذرت نباید به آن نمک اضافه کنید، چون باعث سفت شدن دانههای ذرت میشود. شما باید نمک را داخل سرکه حل کرده و روی مواد بریزید. حتما باید دقت کنید که تا حدی سرکه بریزید که کاملا روی مواد با سرکه پوشانده شود. از آنجایی که ذرت ماده اصلی این ترشی است در این جا شما را با برخی از خواص آن آشنا میکنیم. ذرت نوعی دانه خوراکی است و جزو سبزیجات محسوب نمیشود.
ذرت انواع مختلفی دارد که در رنگها و طعمهای متنوع وجود دارد و محبوبترین نوع آن ذرت شیرین است که به شیوههای مختلف میتواند در رژیم غذایی گنجانده شود. ذرت منبع مناسبی از مواد مغذی مورد نیاز بدن است. ذرت حاوی فیبر بالایی است و منبع مناسب ویتامینهای A و B و C است. همچنین ذرت حاوی املاح معدنی از جمله آهن، پتاسیم و کلسیم است. مصرف ذرت بدلیل وجود مقادیر بالای فیبر سبب جلوگیری از بروز یبوست و بواسیر میشود. از آنجایی که ذرت حاوی ویتامین B است مصرف آن به بهبود فرآیند رشد کمک میکند.
مواد لازم
- ذرت: ۴ یا ۶ عدد (تازه)
- سرکه انگور: به مقدار لازم
- سیر: ۷ یا ۸ حبه
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. مقدار کمی سرکه را همراه با ذرتهای حلقه شده در ظرف مناسب به مدت چند دقیقه روی حرارت قرار دهید.
۲. پس از پختن ذرتها آنها را داخل آبکش ریخته و دو یا سه ساعت زمان بدهید تا آب ذرتها گرفته شود.
۳. سپس ذرتها را همراه با سیرهای خلال شده درون ظرف ترشی بریزید.
۴. در یک ظرف جداگانه سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس روی ذرتها بریزید.
۵. درب ظرف ترشی را محکم بسته و یک هفته زمان بدهید تا جا بیفتد.
منبع : Bartarinha