امروز: پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 15 محرم 1447 | 2025-07-10
کد خبر: 378382 |
تاریخ انتشار : 17 مرداد 1399 - 11:59 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه بیسکویت مربایی؛ عصرانه‌ای دلپذیر وب‌سایت غذالند – مریم حسن‌پور: بیسکویت مربایی، یک نوع عصرانه و دسر عالی و خوشمزه می‌باشد که می‌توانید به راحتی در منزل درست کنید. البته، چون ماندگاری این بیسکوییت‌ها بالا می‌باشد، می‌توانید در حجم زیاد آماده و در زمان طولانی برای ۲ هفته […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه بیسکویت مربایی؛ عصرانه‌ای دلپذیر

وب‌سایت غذالند – مریم حسن‌پور: بیسکویت مربایی، یک نوع عصرانه و دسر عالی و خوشمزه می‌باشد که می‌توانید به راحتی در منزل درست کنید. البته، چون ماندگاری این بیسکوییت‌ها بالا می‌باشد، می‌توانید در حجم زیاد آماده و در زمان طولانی برای ۲ هفته نوش جان کنید. وجود مواد اولیه سالم، چون آرد گندم، شکر و تخم مرغ که البته فاقد هیچ نوع افزودنی نیز نیست، باعث ارزش تغذیه بالا و مفید این بیسکویت خوشمزه شده است.

بیسکویت مربایی

معمولاً برای لاغری و کاهش وزن نیز، بیسکویت مربایی به دلیل کالری کمی که دارد و از هیچ مواد رنگی و اسانسی استفاده نشده است، محدودیت مصرفی نیز نخواهد داشت. می‌توانید از انواع مربا‌ها برای طعم‌های متنوع این بیسکوییت و حس خوشایند برای استقبال کودکان بهره گیرید.

از دیگر انواع بیسکویت و دسر‌های عصرانه می‌توان به بیسکویت بادام، دسر بیسکویتی، قویماق، بلینی، پیروک مرکبات، تارت گردویی، اشترودل سیب و… اشاره کرد.

مواد لازم

  • آرد: ۱ فنجان
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: نصف قاشق غذاخوری
  • مربای توت فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

بیسکویت مربایی

بیسکویت مربایی

مراحل پخت

۱: کره و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید تا مواد پف کند.

۲: سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید.

۳: آرد را مرحله مرحله به ظرف اضافه و با مواد مخلوط کنید.

۴: ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.

۵: بر روی سینی فر یک کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و خمیر را بر روی آن ریخته و صاف کنید.

۶: با یک قالب طرح مناسب بر روی خمیر قالب دایره‌ای شکل بزنید.

۷: حالا با یک قالب کوچک‌تر در وسط نصف خمیر‌های برش داده شده نیز برای طرح روی بیسکویت، دوباره قالب بزنید و شکل وسط بیسکویت را درآورید.

۸: بعد از اتمام قالب زنی خمیر، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر بگذارید.

۹: بعد از اینکه بیسکویت‌ها سرد شد، بر روی نصف بیسکویت‌ها مربای توت فرنگی را بریزید و بیسکویت دیگر را بر روی آن بگذارید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید