امروز: پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 15 محرم 1447 | 2025-07-10
کد خبر: 377453 |
تاریخ انتشار : 14 مرداد 1399 - 2:14 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه بستنی وانیلی؛ به‌مناسبت ماه جهانی بستنی مجله افق‌کوروش: ماه جولای ماه جهانی بستنی وانیلی است. محبوب‌ترین و مشهورترین دسر دنیا که پیشینه‌ای به قدمت تاریخ دارد. نسل اولیه بستنی‌ها در ۶۲ سال قبل از میلاد و در زمان امپراطوری نرون در رم باستان برای پادشاه و به […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه بستنی وانیلی؛ به‌مناسبت ماه جهانی بستنی

مجله افق‌کوروش: ماه جولای ماه جهانی بستنی وانیلی است. محبوب‌ترین و مشهورترین دسر دنیا که پیشینه‌ای به قدمت تاریخ دارد. نسل اولیه بستنی‌ها در ۶۲ سال قبل از میلاد و در زمان امپراطوری نرون در رم باستان برای پادشاه و به صورت برف و یخ با پوره میوه یا عسل سرو می‌شد.به‌همین مناسبت در ادامه طرز تهیه بستنی خانگی وانیلی با ثعلب در منزل را بخوانید.

طرز تهیه بستنی وانیلی؛ به‌مناسبت ماه جهانی بستنی

مواد لازم

  • شیر: ۱ لیتر
  • خامه صبحانه پرچرب: ۴۰۰ میلی‌لیتر
  • شکر: ½ پیمانه
  • ثعلب: ۱ قاشق مرباخوری سر صاف
  • وانیل شکری: ۵ گرم

طرز تهیه بستنی وانیلی؛ به‌مناسبت ماه جهانی بستنی

طرز تهیه بستنی وانیلی؛ به‌مناسبت ماه جهانی بستنی

طرز تهیه

مرحله اول: طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب هم امکان‌پذیر است، اما اگر از ثعلب استفاده کنید بافت بستنی قوام بهتری پیدا می‌کند. در طرز تهیه بستنی وانیلی با ثعلب ابتدا باید شیر، شکر، خامه و ثعلب را در یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز به دمای جوش برسانید. وقتی این مخلوط به جوش آمد وانیل شکری را اضافه کنید. حالا حرارت را کم کنید و آن‌قدر روی شعله ملایم گاز هم بزنید تا غلیظ شود. مدت زمان هم زدن مداوم این مایه ۳۰ الی چهل دقیقه طول می‌کشد.

مرحله دوم: حالا قابلمه را از روی گاز بردارید و اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود. بعد از سرد شدن این مخلوط روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۶ الی ۷ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت از یخچال بیرون بیاورید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه هم بزنید. دوباره روی بستنی را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.

باید هر یک ساعت بستنی را از یخچال بیرون بیاورید به مدت ۵ الی ده دقیقه هم بزنید و دوباره یک ساعت در فریزر بگذارید. ۵ الی شش بار این کار را تکرار کنید تا زمانی که دیگر نتوانید بستنی را هم بزنید و حسابی خودش را با ثعلب گرفته باشد. حالا بستنی خانگی وانیلی را در ظرف‌ها یا قالب‌های مورد نظرتان بریزید و یک شب تا صبح در فریزر بگذارید.

طرز تهیه بستنی وانیلی؛ به‌مناسبت ماه جهانی بستنی

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید