امروز: شنبه, ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 11 ذو الحجة 1446 | 2025-06-07
کد خبر: 230059 |
تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1397 - 21:00 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه انواع تارت را یاد بگیرید (3) صلح خبر: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت‌ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه انواع تارت را یاد بگیرید (3)

صلح خبر: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت‌ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین (مثل میوه‌جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد.

تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود.

در این مطلب سه قسمتی انواع و اقسام تارت – غذا یا شیرنی – را برایتان آموزش داده ایم.

تارت شكلات طلايي

طرز تهیه انواع تارت (3)


مواد لازم

•    آرد سفيد: براي پاشيدن روي تارت
•    خمير نان شيريني: 375 گرم
•    نمك: به اندازه كافي
•    شكلات خالص: 100×2 گرم
•    خامه: 300 ميلي‌متر
•    فندق: 50 گرم
•    شكر: 2 قاشق غذاخوري
•    كره: 30 گرم
•    كشمش: 50 گرم

طرز تهیه

1.    فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت قرار دهيد و ميزي را كه مي‌خواهيد روي آن كار كنيد را كاملا تميز كرده و اگر مايليد از تخته چوبي براي انجام اين كار استفاده كنيد؛ در هر صورت روي سطحي را كه كار مي‌كنيد آرد سفيد بپاشيد تا خمير به سطح نچسبد.

2.    خمير نان شيريني را روي سطح خوابانده و آرد بپاشيد بعد با وردنه آن را پهن كنيد؛ دقت كنيد كه ارتفاع خمير تقريبا يك سانتي‌متر باشد. بعد خمير را داخل سيني كه مي‌خواهيد درون فر قرار دهيد پهن كرده و گوشه‌هاي آن را برگردانيد؛ ته سيني را ترجيحا با كره چرب كرده تا در انتها راحت‌تر آن را برش زده و جدا كنيد.

3.    با يك چنگال روي خمير را شيار دهيد تا امكان پخت كل خمير فراهم شود. خمير آماده شده را درون فريزر گذاشته تا كاملا سفت شود. بعد فر را داغ كرده و خمير را به مدت 15 دقيقه داخل فر بگذاريد تا طلايي‌رنگ شود.

4.    خامه را همراه شكر روي حرارت ملايم قرار داده تا داغ شود بعد شكلات را از بسته درآورده و درون خامه بيندازيد تا حل شود بعد بقيه كره را به خامه اضافه كرده تا خوشمزه شود. ميزان كمي نمك درون مواد در حال ذوب شدن بريزيد و آن را هم بزنيد تا كاملا سفت شده و كش بيايد و بريده بريده نشود. ‌تابه را داغ كرده و فندق را همراه با كشمش درون آن تفت داده تا طلايي شود. بعد فندق و كشمش طلايي را روي خمير ريخته و در آخر شكلات داغ را روي كل مواد بريزيد و با يك قاشق، شكلات را روي كل خمير پهن كنيد.

5.    قبل از اين‌كه آن را داخل يخچال بگذاريد اجازه بدهيد تا كمي سرد شود، بعد از سرد شدن مي‌توانيد به مدت  20 دقيقه آن را در يخچال گذاشته و بعد برش بزنيد.


تارت توت‌فرنگی

طرز تهیه انواع تارت (3)


مواد لازم

•    آرد :250گرم
•    کره:150 گرم
•    پودرقند:نصف لیوانگ
•    شیر:یک قاشق غذاخوری
•    زرده تخم‌مرغ:یک بسته
•    ژله توت‌فرنگی:یک بسته
•    توت‌فرنگی:به مقدار لازم

طرز تهیه

1.    آرد را کمی نمک می‌زنیم کره را با آرد ورز بدهیم تا مرطوب بشود، توی یک ظرف دیگر زرد تخم‌مرغ، شیر، پودرقند را با آن مخلوط می‌کنیم آنقدر ورز می‌دهیم تا یک خمیر یک دست درست بشود ولی زیاد ورز ندهید که خمیر سفت بشود بعد خمیر را باز کرده و در قالب تارت پهن می‌کنیم. کف آن را چنگال می‌زنیم و رویش پودینگ توت‌فرنگی می‌مالیم. یک لایه توت‌فرنگی می‌چینیم و طبقه 3فری که از قبل با دمای 180درجه گرم کردیم به مدت 15دقیقه می‌گذاریم.

2.     بعد درش می‌آوریم و خنک که شد لایه دیگر توت‌فرنگی را روی آن روی گاز: می‌چینیم و ژله توت‌فرنگی که هنوز کمی گرم و نبسته را رویش می‌ریزیم و می‌گذاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببندد.


اكلر تارت

طرز تهیه انواع تارت (3)


مواد لازم

•    آرد: 300 گرم   
•    كره: 200 گرم   
•    پودربادام: 150 گرم   
•    تخم‌مرغ: يك عدد   
•    آب سرد: 100 ميلي‌ليتر   
•    پودرشكر: 3 قاشق سوپ‌خوري   
•    وانيل: نصف قاشق چاي‌خوري

روش تهيه

1.    ابتدا آرد، پودربادام، وانيل و پودر شكر را با يكديگر مخلوط كرده، كره نرم شده را ميان آن مي‌گذاريم و با نوك انگشتان با مواد خشك مخلوط مي‌كنيم. تخم‌مرغ و آب سرد را با يكديگر مخلوط كرده با چنگال به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند سپس مايه را به مواد ماسه‌اي شكل قبل اضافه كرده همه را با هم مخلوط مي‌كنيم تا خمير يكدستي حاصل شود.

2.    خمير را يك ساعت در يخچال استراحت داده سپس از يخچال خارج كرده و يك ساعت دوباره در دماي محيط استراحت مي‌دهيم تا نرم شود سپس آن را داخل بشقاب تارت به قطر 30 سانتي‌متر پهن كرده و روي سطح آن را با چنگال يا وسيله مخصوص حفره‌هايي ايجاد مي‌كنيم تا پف نكند.

3.    قالب را به مدت 40 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180‌درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

مواد لازم براي داخل تارت

•    اكلرهاي كوچك پر شده با خامه: حدود 20 عدد   
•    كرم پاتي‌سير: 2 ليوان   
•    موز: 3 عدد   
•    گردو خرد شده: نصف ليوان

روش تهيه

1.    ابتدا 2 تا 3 قاشق از كرم پاتي‌سير را روي بيسكويت پخته شده پهن مي‌كنيم، موز را حلقه كرده با گردوي خرد شده روي سطح كرم پخش كرده بقيه كرم را روي مواد مي‌ريزيم و با اكلرها روي سطح تارت را مي‌پوشانيم.

2.    بهتر است اين تارت يك شب در يخچال بماند.


تارت برنج ايستر

طرز تهیه انواع تارت (3)


مواد لازم براي خمير:

•    آرد: 300 گرم  
•    كره: 200 گرم     
•    پودرشكر: 100 گرم  
•    زرده تخم‌مرغ: يك عدد  
•    رنده پوست ليموترش يك عدد متوسط

مواد لازم براي داخل تارت:

•    برنج: 2 فنجان كوچك  
•    شير: يك ليتر   
•    شكر: 175 گرم   
•    كره: 50 گرم  
•    تخم‌مرغ: 4 عدد   
•    پنير لبنه: 125 گرم   
•    تكه‌هاي ريز مرباي پوست ليمو: 75 گرم  
•    رنده پوست يك ليموترش بزرگ، براي تزئين  
•    پودرهل: يك قاشق چاي‌خوري

روش تهيه

1.    ابتدا آرد را الك كرده و شكر، كره و زرده تخم‌مرغ را به همراه رنده پوست ليموترش ميان آرد ريخته و همه را با هم چنگ مي‌زنيم تا خمير نرمي به دست آيد.

2.    سپس روي خمير را پوشانده و 2 ساعت داخل يخچال استراحت مي‌دهيم. برنج را بايد از چند ساعت قبل خيس و سپس آبكش كرده باشيم، شير و شكر را مي‌جوشانيم. برنج و كره را به مخلوط شير و شكر اضافه مي‌كنيم و آنقدر مي‌جوشانيم تا برنج پخته و مايه غليظ شود.

3.    تخم‌مرغ‌ها را با پنير، هل و رنده پوست ليمو هم مي‌زنيم تا يكدست شوند، سپس به شير و برنج اضافه كرده و كنار مي‌گذاريم. دوسوم از خمير را طوري داخل قالب تارت موردنظر پهن مي‌كنيم كه كف و ديوارهاي آن را بپوشاند. مايه را داخل خمير ريخته و پهن مي‌كنيم و يك‌سوم از خمير را كه باقي مانده باز مي‌‌كنيم، رشته‌اي برش زده و به شكل مشبك روي تارت فرم مي‌دهيم.

4.    تارت را در طبقه وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم. پس از پخت روي تارت را با خامه تزئين مي‌كنيم.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید