امروز: چهارشنبه, ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 11 شوال 1446 | 2025-04-09
کد خبر: 376024 |
تاریخ انتشار : 09 مرداد 1399 - 7:23 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی وب‌سایت دونفره – معصومه رجایی: خب همین اول بگم که بله، درست میبینید من کیک رو سوزوندم. چی شد که سوخت؟ هیچی! به دما توجه نکردم و بلافاصله رفتم بچه شیر بدم اومدم دیدم روش سوخته و توش […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی

وب‌سایت دونفره – معصومه رجایی: خب همین اول بگم که بله، درست میبینید من کیک رو سوزوندم. چی شد که سوخت؟ هیچی! به دما توجه نکردم و بلافاصله رفتم بچه شیر بدم اومدم دیدم روش سوخته و توش خمیره. حرارت از پایین فر رو روشن کردم و اجازه دادم توش کامل بپزه. اینطوری بود که کیک موزمون این شکلی شد. بعدشم که پخت دیگه غروب شده بود و نور رفته بود نتونستم عکسای خیلی خوب ازش بگیرم.

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی

خب حتما میگید پس چرا پستش کردی اصلا؟ چون خواستم در این خود قرنطینگی که دچارش هستیم بهتون بگم این خوشمزه رو با بچه‌ها تون درست کنید که هم کلی کیف کنن هم اینکه همزن و این‌ها نداره که ریخت و پاشش زیاد باشه. کلا کیک کم دردسر و خوشمزه‌ای هست. عکسارو هم سعی کردم از زاویه‌ی نسوخته ش بگیرم. شما دستور رو توجه کن.

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالیبافت کیک موز

مواد لازم

  • موز ۳ عدد متوسط
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالیمواد لازم

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی

طرز تهیه

کره رو از یک ربع قبل بذارید بیرون تا به دمای محیط برسه و نرم شه.

شکر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.

تخم مرغ‌ها رو اضافه کنید و هم بزنید.

موز‌ها رو با پشت چنگال له کنید و به مواد‌تر اضافه کنید.

آرد رو اگه تونستید از قبل با جوش شیرین و نمک الک کنید. اگه نتونستید هم همینطوری در دو سه مرحله اضافه کنید به مواد تر. کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه.

کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بذارید و مایه‌ی کیک رو توش بریزید. اگه دوست داشتید میتونید روش رو هم موز بذارید.
بذارید توی فر که از قبل در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده (خواهشا دما رو دقت کنید مثل من کیکتون نسوزه) بعد از ۵۰-۶۰ دقیقه کیک موز تون حاضره.

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالیترکیب شکر و کره و تخم مرغ

کیک موز رو با بچه‌ها بپزید

چرا میگم این کیک رو با بچه‌ها بپزید؟ برای اینکه خیلی خوش قلق و خوش بافت هست و هر جنگولک بازی که روش در بیارن، بازم نتیجه ش عالی میشه. پوره کردن موز برای دختر من خیلی جذاب بود. کلا هم از این همکاری‌ها کیف میکنه.

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالیمیدیم دست بچه‌ای که حوصله ش سر رفته هم بزنه

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالیمایه‌ی آماده کیک

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالیکیک موز

کیک موز یا نان موز؟

این کیک به banana bread یا همون نان موز معروفه و قدمت حدود ۱۰۰ سال داره و در امریکا خیلی خیلی پر طرفداره. میشه گفت از پر طرفدار‌ترین کیک هاست و حتی براش روز ملی دارن!

خلاصه این کیک خوش قلقِ خوش بافتِ مرطوبِ خوشمزه رو حتما امتحان کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید