به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی کرپ فرانسوی؛ ساده و خوشمزه مجله دیجیکالا- مریم ابراهیمی: اگر دنبال یک صبحانهی فرانسوی خوشمزه میگردید، کرپ یکی از گزینههای خوب است. کرپ شباهت زیادی به پنکیک دارد، با این تفاوت که نازکتر و لطیفتر است. این صبحانهی خوشمزه احتمالا در قرن ۱۳ برای اولین بار در […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
طرز تهیهی کرپ فرانسوی؛ ساده و خوشمزه
مجله دیجیکالا- مریم ابراهیمی: اگر دنبال یک صبحانهی فرانسوی خوشمزه میگردید، کرپ یکی از گزینههای خوب است. کرپ شباهت زیادی به پنکیک دارد، با این تفاوت که نازکتر و لطیفتر است. این صبحانهی خوشمزه احتمالا در قرن ۱۳ برای اولین بار در شمال فرانسه تهیه شده و اسم آن از واژهی لاتین کریسپوس (Crispus) به معنی ترد میآید.
طرز تهیه کرپ فرانسوی ساده است و به زمان خیلی کمی هم احتیاج دارد. شما میتوانید کرپ را در کنار میوههای تازه، نوتلا یا سس شکلات و خامه سرو و یک صبحانه هیجانانگیز برای روزهای تعطیل خود تهیه کنید. مواد اولیه کرپ هم در هر خانهای پیدا میشود.
مواد لازم
- شیر: نصف پیمانه (۱۵۰ میلیلیتر)
- آرد سفید: نصف پیمانه (۱۵۰ میلیلیتر)
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: ۲ عدد
- کره آب شده: ۲۵ گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کرپ فرانسوی
۱. برای شروع با استفاده از همزن برقی یا همزن دستی تخم مرغها را با شکر و وانیل مخلوط کنید تا جایی که شکر حل شود.
۲. کره آب شده را به مواد اضافه کنید و باز هم بزنید.
۳. آرد سفید را به مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید.
۴. بعد از یک دست شدن مواد شیر را در ۳ مرحله اضافه کنید. بعد از هر مرحله مواد را خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
۵. مایهی کرپ باید مانند عکس رقیق باشد تا بتوان آن را به راحتی در سطح تابه پخش کرد. ضخامت کرپ از پنکیک کمتر است. مقداری از مایه را در تابه بریزید که بعد از پخش کردن آن در تابه نه خیلی نازک شود و نه خیلی ضخیم. یک ملاقهی بزرگ سر خالی از مایهی کرپ برای یک تابه با قطر ۲۰ سانتیمتر کافی است.
نکته: تابه نیازی به چرب کردن ندارد.
۶. بلافاصله بعد از این که مایه را در تابه یا قابلمه ریختید، ظرف را بلند کنید و بچرخانید تا مایه در همه جای تابه پخش شود. حرارت گاز را کم نگه دارید.
۷. بعد از طلائی شدن یک طرف کرپ، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلائی شود.
۸. میتوانید کرپ را لوله کنید یا روی آن را مانند پیتزا با استفاده از خامه و میوههای تازه پر کنید و برش بزنید.
منبع : Bartarinha