امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 374266 |
تاریخ انتشار : 03 مرداد 1399 - 15:17 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی کرپ فرانسوی؛ ساده و خوشمزه مجله دیجی‌کالا- مریم ابراهیمی: اگر دنبال یک صبحانه‌ی فرانسوی خوشمزه می‌گردید، کرپ یکی از گزینه‌های خوب است. کرپ شباهت زیادی به پنکیک دارد، با این تفاوت که نازک‌تر و لطیف‌تر است. این صبحانه‌ی خوشمزه احتمالا در قرن ۱۳ برای اولین بار در […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه‌ی کرپ فرانسوی؛ ساده و خوشمزه

مجله دیجی‌کالا- مریم ابراهیمی: اگر دنبال یک صبحانه‌ی فرانسوی خوشمزه می‌گردید، کرپ یکی از گزینه‌های خوب است. کرپ شباهت زیادی به پنکیک دارد، با این تفاوت که نازک‌تر و لطیف‌تر است. این صبحانه‌ی خوشمزه احتمالا در قرن ۱۳ برای اولین بار در شمال فرانسه تهیه شده و اسم آن از واژه‌ی لاتین کریسپوس (Crispus) به معنی ترد می‌آید.

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

طرز تهیه کرپ فرانسوی ساده است و به زمان خیلی کمی هم احتیاج دارد. شما می‌توانید کرپ را در کنار میوه‌های تازه، نوتلا یا سس شکلات و خامه سرو و یک صبحانه هیجان‌انگیز برای روز‌های تعطیل خود تهیه کنید. مواد اولیه کرپ هم در هر خانه‌ای پیدا می‌شود.

مواد لازم

  • شیر: نصف پیمانه (۱۵۰ میلی‌لیتر)
  • آرد سفید: نصف پیمانه (۱۵۰ میلی‌لیتر)
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • کره آب شده: ۲۵ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

طرز تهیه کرپ فرانسوی

۱. برای شروع با استفاده از همزن برقی یا همزن دستی تخم مرغ‌ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید تا جایی که شکر حل شود.

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

۲. کره آب شده را به مواد اضافه کنید و باز هم بزنید.

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

۳. آرد سفید را به مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید.

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

۴. بعد از یک دست شدن مواد شیر را در ۳ مرحله اضافه کنید. بعد از هر مرحله مواد را خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

۵. مایه‌ی کرپ باید مانند عکس رقیق باشد تا بتوان آن را به راحتی در سطح تابه پخش کرد. ضخامت کرپ از پنکیک کمتر است. مقداری از مایه را در تابه بریزید که بعد از پخش کردن آن در تابه نه خیلی نازک شود و نه خیلی ضخیم. یک ملاقه‌ی بزرگ سر خالی از مایه‌ی کرپ برای یک تابه با قطر ۲۰ سانتی‌متر کافی است.

نکته: تابه نیازی به چرب کردن ندارد.

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

۶. بلافاصله بعد از این که مایه را در تابه یا قابلمه ریختید، ظرف را بلند کنید و بچرخانید تا مایه در همه جای تابه پخش شود. حرارت گاز را کم نگه دارید.

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

۷. بعد از طلائی شدن یک طرف کرپ، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلائی شود.

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

۸.‌ می‌توانید کرپ را لوله کنید یا روی آن را مانند پیتزا با استفاده از خامه و میوه‌های تازه پر کنید و برش بزنید.

چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید