امروز: چهارشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو الحجة 1446 | 2025-05-28
کد خبر: 366695 |
تاریخ انتشار : 06 تیر 1399 - 22:23 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی وب‌سایت عصرایران: کاکوری کباب یک غذا مانند کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می‌شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می‌شود و […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه‌ی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی

وب‌سایت عصرایران: کاکوری کباب یک غذا مانند کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می‌شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می‌شود و در حرارت بالا برشته می‌شود.

کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه‌ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می‌شود. همانطور که می‌دانید غذا‌های هندی پرادویه و تند هستند؛ و کاکوری هم اینگونه است.

طرز تهیه کباب کاکوری

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی ۲ فنجان
  • پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۱ عدد
  • پوره سیر و زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز خرد شده به مقدار لازم برای طعم دار کردن
  • پاپایا خام خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • میخک ۴ عدد
  • دانه هل سیاه ۱ عدد
  • پودر دارچین ۱/۸ قاشق غذاخوری
  • دانه زیره ۱ قاشق غذاخوری
  • جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ کرده ۱/۲ فنجان
  • آرد نخودچی ۱/۴ فنجان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • حلقه‌های پیاز برای تزیین
  • لیموترش برای تزیین

طرز تهیه کباب کاکوری

طرز تهیه کباب کاکوری

طرز تهیه کاکوری کباب:

تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود ۴ ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود ۳۰ دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ‌ها بکشید و کباب‌ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می‌توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه‌ی ماسالا روی پیاز‌های حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید